Proxy Mask

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,699 TOPLAM İNDİRME
9.75 MB DOSYA BOYUTU

Proxy Mask programını kullanarak bilgisayarınızdan tüm internet sitelerine engelsiz olarak giriş yapabilirsiniz.

Proxy Mask uygulaması, Windows işletim sistemli bilgisayarlarda kullanılabilen ücretsiz proxy programları arasında yer alıyor ve böylelikle dilediğiniz web sitelerine anonim olarak ve sınırsız bir şekilde girebilmenize yardımcı oluyor. Fakat pek çok benzer programın aksine çok geniş seçenekler sunabildiğini belirtmek gerekiyor.

Programın arayüzü her ne kadar ilk bakışta göze biraz karmaşık gelse de, varolan araçları kısmen etkili bir şekilde sunabiliyor. Proxy araçlarını kullanırken hangi düzeyde proxy'nin kullanılacağını belirleme imkanı sayesinde elit proxy, anonim proxy ve transparan proxy gibi seçenekleri kullanmak mümkün hale geliyor.

Proxy kullanımı aktif hale getirildiğinde, engelli olan veya ülkemize hizmet vermeyen web sitelerine girişin mümkün olmasının yanında, kullanıcıların kendi anonimliklerini korumaları ve böylece kişisel verilerini güven altına almaları da imkan dahilinde oluyor. Dolayısıyla proxy'ler sadece engelli sitelere giriş için değil, kişisel bilgilerinizi korumak için de kullanılabiliyorlar.

Tor sisteminden de faydalanmanıza yardımcı olan uygulama, böylece tor ağına giriş yaparak derin internetin sularına giriş yapmanıza da izin veriyor. Elbette klasik DNS ayarları ve tarayıcı ayarlarını gerçekleştirme gibi bir kaç ek özellik de yine programın artıları arasında yer alıyor.

Eğer engelli internete karşıysanız ve anonimliğinize değer veriyorsanız programa göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stare Proxy Checker

    Stare Proxy Checker, proxy listelerini kontrol edebileceğiniz güçlü bir araçtır.
  • Proxy Auto Checker

    Proxy Auto Checker, proxy sunucuları hakkında farklı detaylara ulaşabileceğiniz ve durumlarını kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir proxy yazılımıdır.
  • +A Proxy Finder

    +A Proxy Finder adlı ücretsiz ve kullanışlı uygulama sayesinde kullanabileceğiniz en iyi proxy sunucuları keşfederek, kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • myip

    myip programını kullanarak bilgisayarınızın IP adresini ve proxy bilgilerini kolayca tespit edebilirsiniz.
  • IP Proxy Scraper

    Girdiğiniz web sitelerinin proxy sunucusu IP adreslerini bu ücretsiz ve açık kaynak kodlu programla öğrenebilirsiniz.
  • Proxy Switcher

    Proxy Switcher, vekil sunucular üzerinden ve farklı IP adresleri göstererek internetten dolaşmanızı sağlar.
  • Gather Proxy

    Gather Proxy, kullanıcıların kendi proxy sunucularını oluşturabilecekleri ve proxy sunucuları hakkında bilgi toplayabilecekleri ücretsiz bir proxy programıdır.
  • Sunrider: Mask of Arcadius

    Sunrider: Mask of Arcadius uzayda geçen bir strateji oyunudur