Prune

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
128 MB DOSYA BOYUTU

Prune, Windows platformunda birçok ödül kazanmış nadir bulmaca oyunları arasında.

Prune, Windows Phone telefonunuzun yanı sıra Windows tablet ve bilgisayarınızda da oynayabileceğiniz ağaç yetiştirme oyunu. Ucunun nereye varacağını tahmin edemeyeceğiniz bir ağacın kontrolü tamamen sizde ve hava koşullarını da dikkat ederek olabildiğince büyütmeniz gerekiyor.

Windows platformunda da ücretli olarak karşımıza çıkan ödüllü bulmaca oyunu Prune, bulmaca türüne giriyor ancak hem görsel hem de oynanış açısından platformda eşi benzeri olmayan bir oyun diyebilirim. Oyunda yaptığımız şey farklı mekanlarda bulunarak ağaçları olabildiğince büyütmek. Ucu göklere varan ağacı büyütmek için sürekli olarak düşünmemiz gerekiyor. Ağacın dallarını kırarak gelişmesini engelleyen kırmızı ışığa kesinlikle yön vermememiz gerek. Kırmızı ışığa yaklaştığımızda gelişim yönünü başka tarafa kaydırmazsak onca emeğimiz boşa gidiyor. Tabii ki zorlu hava koşulları da ağacın büyümesin etkileyen faktörler arasında.

Erkan Calp

Prune

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Prune, özenle ve dikkatle ağaç yetiştirmeniz gereken çok kaliteli ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.

Prune, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en pahalı bulmaca oyunlarından bir tanesi olmasına rağmen çok kaliteli ve detaylı olması nedeniyle ücretini hakettiğini düşünüyorum. En pahalı dedim diye aklınıza uçuk paralar gelmesin. Uygulamanın fiyatı 11 TL civarlarında fakat bulmaca oyunları kategorisinde yer alan pek çok oyun ücretsiz olarak sunuluyor.

Oyun içerisinde farklı bölümlerde ağaç yetiştirmeye çalıştırıyorsunuz ve adeta ağaçları baştan siz yaratıyorsunuz. Çünkü siz ağaçlara şekil verirken, ağaçların büyümesini engelleyen bir takım engeller önünüze çıkıyor. Bu engelleri aşabilmek için ağacın büyümesine müdehale ederek gelişim yönünü değiştirmelisiniz.

Ağaçlar gelişimini tamamladığında ortaya çıkacak görüntüleri ekran görüntüsü olarak arkadaşlarınız ile paylaşabildiğiniz oyunda hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de kafa yorarak stresinizi atabiliyorsunuz. Kaliteli ve özenle hazırlanmış oyunlar oynamak önceliğiniz ise bu oyunu satın alarak mutlaka bakmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Prune

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
61.7 MB DOSYA BOYUTU

Prune'da bakımını üstlendiğimiz ağacı çevredeki objelere çarpmasını engelleyerek büyütmeye çalışıyoruz.

Prune, bugüne kadar oynadığımız en kaliteli oyunlardan bir tanesi. Herhangi bir mobil oyun için yüksek sayılabilecek bir fiyat etiketine sahip olan bu oyundaki amacımız ağacımızı budamak, büyütmek ve herhangi bir objenin ona zarar vermesine engel olmak.

Bu amaca hizmet edebilmek için parmaklarımızı ekranda sürüklememiz yeterli oluyor. Ağacı adeta parmaklarımızla buduyoruz ve onu büyütüyoruz. Her bölümde karşımıza farklı tasarımlara sahip mekanlar geliyor. Dolayısıyla ağacımızı bu mekanların karakteristik özelliklerine göre büyütmemiz gerekiyor. Örneğin, yakınımızda engel varsa o engelden uzaklaşıp güneşe doğu ilerlemek için ona göre budama yapmamız gerekiyor.

Ağacımız güneşe denk gelirse dallarında çiçekler açıyor. Budama ve çiçek açma efektleri mükemmel bir şekilde tasarlanmış ve akıcı bir animasyon serisi eşliğinde sunuluyor.

Prune'un ne grafik ne de kontrol mekanizması disiplinlerinde hiçbir problemi yok. Sadece yüksek olan ücreti yüksek indirme rakamlarına ulaşmasına engel olabilir.

Emircan Erdoğan

Prune

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Prune, Windows Phone platformunda görselleriyle, oynanışıyla farklılık yaratan ödüllü bulmaca oyunu.

Prune, Windows Phone platformunda kesinlikle en kaliteli görseller, animasyonlarla süslenmiş bulmaca oyunu diyebilirim. Her ne kadar ücretli olarak gelse de fiyatını sonuna kadar hak ettiğini söyleyeilim.

Karanlık atmosferiyle bizleri içerisine çekmeyi başaran oyunda ucunun nereye varacağını bilmediğimiz bir ağacın kontrolünü elimize alıyoruz. Ağacın farklı noktalarına yaptığımız ufak dokunuşlarla şekillenmesini sağlıyoruz. Ağacımızın ne kadar büyümesini sağlarsak o denli başarılı oluyoruz. Ancak ağacımızın dallarına zarar veren, emeğimizi boşa çıkaran engeller karşımıza çıktığından ağacın dokunduğumuz noktasını çok iyi seçmemiz gerekiyor. Yanlış noktadan büyümesini sağlarsak çok geçmeden oyuna veda ediyoruz.

Farklı mekanlarda geçen ve değişen hava koşullarıyla bizleri büyüleyici bir atmosferin içerisine sürükleyen Prune, mağazadaki eşsiz oyunlar arasında. Bulmaca türünü seviyor, farklı bir yapım arıyorsanız kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human: Fall Flat

    Human: Fall Flat, PC için indirilebilir online bulmaca platform oyunu.
  • Lumines Remastered

    Lumines Remastered, Steam üzerinden edinilebilecek bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Turca Bulmaca Hazırlama

    Turca Bulmaca Hazırlama yazılımı sayesinde sizler de kendi bulmacalarınızı kolayca hazırlayabilirsiniz.