Pudding Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Pudding Monsters, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli, yapışkan ve bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.

Pudding Monsters, Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli, yapışkan ve bağılılık yapan bir bulmaca oyunudur. Cut The Rope oyununun yapımcısı ZeptoLab tarafından hazırlanan oyun milyonlarca kişi tarafından oynanılmaktadır.

Oyunda yer alan canavarlar yapışkan olmasına rağmen oldukça sevimli olduklarını sölemem gerekiyor. Kendine özgü ve yaratıcı bir oynanışa sahip olan Pudding Monsters'daki amacınız pudding parçalarını bir araya getirmek. Parmağınızı ekranda kaydırarak oynayacağınız oyunda puddinglri bir araya getirmek için ekran bulunan diğer eşyalarıda kullanmalı ve puddinglerin platformdan aşağı düşmemesini sağlamalasınız.

Oyunda yapacağınız herşey buzdolabunda mahsur kalan puddingleri kurtarmak için. Birbirinden farklı canavar türlerinin bulunduğu oyunda, bu canavarlar klon makinesi kullanarak çoğalarak zaman zaman size saldırmaktadırlar. Oyun içerisinde 125 farklı bölüm bulunuyor. Siz bu bölümleribitirmeye çalışırken oyunun grafikleri ve müzikleri de sizi oldukça tatmin edecektir.

Farklı ve yaratıcı bulmaca oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Pudding Monster'ı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Pudding Monsters

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
330 TOPLAM İNDİRME
19.9 MB DOSYA BOYUTU

Pudingleri sorunsuzca dizerek buzdolabındaki arkadaşlarınızı kurtarmaya çalıştığınız bir oyun olan Pudding Monster, oldukça eğlenceli ve keyifli bir yapım.

Bu öyle bir canavar ki, hem yapışkan hem ciddi hem de tuttuğunu koparan bir yaratık. Yaratık fazla aslında sevimli mi sevimli bir karakter. Farklı bir macera yapısına sahip olan Pudding Monster oyunu, adından anlaşılacağı üzere, puding canavarını ve yaptıklarını konu alan bir yapım. Puzzle tarzında bir macera oyunu olan bu yapımda amaç puding parçalarını bir araya getirmek.  Bir tahtanın üzerinde sağa sola kaydırarak pudingleri bir araya getirmeye çalıştığımız oyunda, hareket ettirirken başka nesnelere çarpmasını önlüyoruz. Aksi takdirde oyun son buluyor. Yine aynı şekilde pudingleri hareket ettirirken üstüne düşürürsek oyun yine son buluyor. Tüm bu yaptığımız puding oyunları ise tek bir amaç için, buzdolabında kalan arkadaşlarımızı kurtarmaya çalışıyoruz.

Pudding Monster oyununda birbirinden farklı ve keyifli canavar türü bulunuyor. Bu canavarlar klon makinesi kullanarak anında çoğalabiliyor ve sağdan sola kaçıp, size saldırıp yaramazlık yapabiliyorlar. Oyun içinde pudingleri puzzle benzeri dizmek için 75 farklı bölüm bulunuyor. Seslerin çok eğlenceli olduğu bu oyunda, grafiklere pek ihtiyaç duyulmasa da gayet güzeller. Kontroller ise tam yerinde dizayn edilmiş ve kullanımı oldukça kolay.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Goofy Monsters

    Goofy Monsters, Android platformunda canavarlı bulmaca oyunu olarak yerini alıyor.
  • Melody Monsters

    Melody Monsters, Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Fruit Monsters

    Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Word Monsters

    Word Monsters, Türkçe karşılığı olan kelime canavarlarının anlamını tam olarak taşıyan ve oynarken oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Heroes & Monsters

    Heroes & Monsters, kendi canavarlarınızı güçlendirirken aynı zamanda yenilerini edindiğiniz mükemmel bir Android oyunu.
  • Super Monsters Ate My Condo!

    Super Monsters Ate My Condo, 3'lü eşleme ve inşa etme oyunlarını bir araya getirerek hazırlanan son derece eğlenceli ve ücretsiz bir android bulmaca oyunudur.
  • Pudding Survivor

    Pudding Survivor, el becerilerinizi kullanarak 2 parça pudingin kontrolünü sağlayıp elde edebileceğiniz en yüksek puanı almaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.
  • Paint Monsters

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.