Puma's Viewer

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
805 TOPLAM İNDİRME
0.55 MB DOSYA BOYUTU

Resim dosyalarınızı ve fotoğraflarınızı görüntülemek için kullanabileceğiz arayüzü çok sade ve ufak bir program.

Puma's Viewer programı kullanıcı arayüzünü minimumda tutmaya çalışan ancak gelişmiş özelliklere sahip açık kaynak kodlu bir program. Resimlerinizi görüntülemeye yarayan program resminizi herhangi bir kenarlığa sahip olmadan ekranda yüzdürür gibi gösterebiliyor.

Resimleriniz arasında klavyenin ok tuşları veya fareniz aracılığı ile dolaşabilmenin yanında tüm EXIF bilgilerini gösterebilen, küçük resimleri görüntüleyen, çeşitli renk filtreleri uygulamanızı sağlayan, zoom yapma gibi bazı faydalı özellikleri de beraberinde getiren program ufak ancak kullanışlı bir resim gösterme programı arayanların ilgisini çekecektir.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PhotoSun Viewer

    PhotoSun Viewer, bilgisayarınız üzerindeki klasörler altında bulunan resimleri görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim göstericidir.
  • Advanced Image Viewer and Converter 1.6

    Advanced Image Viewer and Converter, bir resim gösterici ve aynı zamanda resim formatlarını birbirine dönüştürücüdür.
  • GIF Viewer

    Bilgisayarınızdaki GIF dosyalarını en kolay yoldan açmak ve ufak düzenlemeler yapmak için GIF Viewer'ı kullanabilirsiniz.
  • Free Picture Viewer

    Free Picture Viewer, bilgisayarınız üzerinde yer alan fotoğrafları görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim görüntüleme programıdır.
  • Maverick Photo Viewer

    Maverick Photo Viewer, bilgisayarınızdaki fotoğrafları görüntülemek ve organize etmek için kullanabileceğiniz basit, hızlı bir program.
  • WildBit Viewer

    Küçük ve ücretsiz bir resim görüntüleme programı sayesinde fotoğraflarınızı artık slayt gösterileri şeklide hızlı olarak görüntüleyebileceksniz. Ayrıca profesyonel olmasa da resim düzenleme imkanı sunmaktadır.
  • Universal Viewer

    Bilgisayarınızda yer alan resim dosyalarından tutun da video, müzik, yazı formatları ve internet sitelerine kadar her dosyayı çalıştırabilen bir program.
  • Image Viewer Enhanced

    Eğer çektiğiniz fotoğraflar ve bilgisayarınızdaki resimleri görmek istiyor, üzerlerinde ufak değişiklikler yapmak istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.