Punch My Head

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Punch My Head, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir boks oyunudur.

Punch My Head, eski tarzda oyunları sevenlerin eğlenerek oynayabileceği bir boks oyunu. Basit bir oyun olmasına karşın boş vakitlerinizi değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyun, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerden indirilebiliyor. 8 bit olmasıyla ve harika müzikleriyle dikkat çeken Punch My Head, her yaştan insanın keyifle oynayabileceği retro bir yapım olmuş.

Oyunu biraz daha ayrıntılı inceleyelim. Retro oyunların kendine has bir çekiciliği her zaman olmuştur. Nostaljik olmasından mı yoksa daha zevkli olmasından mıdır bilinmez, bu tarz oyunları gördüğümde yüzümde gülücükler açtığını itiraf etmeliyim. Devasa oyunların aksine 8 bit grafiklere sahip oyunlardan nedense pek bir beklentimiz olmuyor. Buna karşın inanılmaz derecede eğlenebiliyoruz. Punch My Head oyunu da bunlardan biri. Basit bir boks oyunundan alabileceğiniz zevki bu oyunda bulabilirsiniz.

Oynanışı oldukça kolay olan Punch My Head tek veya iki kişilik modda oynanabiliyor. Tek kişilik modda yapay zekaya karşı ayakta kalmanız gerekirken, iki kişilik modda karakterleri aynı anda yönetmeye çalışıyorsunuz. Kırmızı ve Mavi oyuncu olmak üzere iki tür karakterimiz var. Kontrolü ise tek butona basarak sağlıyorsunuz. Eğlenceli etkileşimleri olan oyunda tepkilerde görülmeye değer olmuş diyebilirim. Ayrıca 8 bit müziklerin tadı gerçekten bir başka. Oyun sırasında 8 bit müziğe adeta doyuyoruz. Bunların yanında bir de Replay özelliği var. Bununla yaptığımız oyun videolarını çevrenizle paylaşabilme imkanına sahipsiniz.

Eski tarzda oyunları sevenlerin Punch My Head oyununu da keyifle oynayacağına eminim. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunun tadını çıkarın.

Gökhan Abay

Punch My Head

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Punch My Head, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir boks oyunudur.

Punch My Head, basit ve eğlenceli bir boks oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Retro oyunlara ilgi duyanların mutlaka dikkatini çekecek olan oyun, iPhone ve iPad cihazlarda keyifli vakit geçirebileceğiniz niteliklere sahip. 8 bit ruhunu ve müziklerini müthiş basitlikte karşımıza getiren Punch My Head, nostalji yaşatmakla kalmıyor, mobil platformlardaki oyun deneyiminizi de artırıyor.

Sizleri bilmem ama retro oyunlar benim her zaman ilgimi çekmiştir. Bu ilgi çocukluğumuza renk katan oyunların özleminden kaynaklanıyor olabilir ama aldığım zevk hiçbir zaman değişmedi. Zira geçmişten günümüze yapılan oyunlara baktığımızda hala 8 bit oyunların devasa etki yarattığına şahit olduk, oluyoruz. Punch My Head oyunuyla ilk karşılaştığımda da vaad ettiklerini karşılayıp karşılamadığı konusunda şüpheye düşmüştüm. Fakat oynadığımda gördüm ki müzikleri ve eğlenceli oynanışıyla güzel vakit geçirmemizi sağlıyor.

Tek veya iki kişilik oynayabildiğimiz oyun oldukça basit bir oynanışa sahip. Tek kişilik modda yapay zekaya karşı oynuyoruz, iki kişilik modda ise karakterleri biz yönetiyoruz. Kontrol tek butonla sağlanıyor. Replay özelliği sayesinde de çevremizle oynadığımız roundların videosunu paylaşabiliyoruz.

Özellikleri:

  • Tek ve iki kişilik mod
  • Tek butonla basit oynanış
  • Fizik etkileşimleri
  • 8 bit grafik ve müzikler
  • Replay özelliği ile oyun videolarını paylaşma

Eğer retro oyunlara meraklıysanız ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Punch My Head'i cüzi bir miktar ödeyerek satın alabilirsiniz. Ücretli olması böylesine basit bir oyun için dezavantaj olsa da yerli yapımcılara destek olmak açısından tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. Oynamanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Punch My Face

    Punch My Face ilginç bir övüş oyunu ve oyunculara dövüşecekleri kişiyi oluşturabilme şansı veriyor.
  • Punch Hero

    Punch Hero, gelişmiş ve zevkli aynı zamanda ücretsiz olan sıkılmadan saatlerce oynayabileceğiniz bir android boks oyunu.
  • Boxing 3D - Real Punch

    Boxing 3D - Real Punch, kaliteli grafik, ses ve oynanışa sahip ücretsiz boks oyunu.
  • Head Basketball

    Head Basketball, farklı oyun modları içeren kafa basketbolu oyunu.
  • Head Soccer LaLiga 2016

    Head Soccer LaLiga 2016, Android cihazlarınızda zevkle oynayabileceğiniz resmi bir online kafa topu oyunudur.
  • EURO 2016 Head Soccer

    EURO 2016 Head Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kafa topu oyunudur
  • Head Football World Cup

    Keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Football Cup'ta topu direğin üzerinden geçirip rakip sahaya göndermeye çalışıyoruz.
  • Head Soccer - Brazil Cup 2014

    Head Soccer – Brazil Cup 2014 flash oyun olarak karşılaştığımız Kafa Topu oyununun eğlenceli bir mobil versiyonu.