Puran Startup Manager

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME

Windows'un başlangıcında açılan programları değiştirmek ve aktive-deaktive etmek için bu ücretsiz programı indirebilirsiniz.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Sistem Araçları kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Puran Startup Manager programı sayesinde bilgisayarınızın açılışını yavaşlatan hangi uygulamalar varsa bunları ortadan kaldırabilir ve daha verimli bir şekilde Windows'u kullanabilirsiniz. Zira Windows işletim sisteminin açılışı sırasında otomatik olarak başlayan uygulamalar, hem işlemci hem de bellek gücünü kullanarak yavaşlamalara neden olur.

Bu programı kullanarak karşınıza çıkan listedeki başlangıç programlarını anında aktive ve deaktive edebilir, böylece sisteminizin ne şekilde başlamasını istediğinizi belirleyebilirsiniz. Ayrıca başlangıç listesinde bulunan programların ne işe yaradığı konusunda bilginiz yoksa, programlar hakkında internet üzerinden bilgi alabilir, yahut programa çift tıklayarak bir arama yapabilirsiniz.

Windows'un kendi başlangıç yöneticisinin ulaşılması zor ve programlar hakkında detay vermediğini dikkate alırsak, Puran Startup Manager her bilgisayar kullanıcısının elinde bulunması gereken programlardan bir tanesi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • T3 StartUp Manager

    T3 StartUp Manager, Windows başlangıcında çalışan programları ve uygulamaları yönetebileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Simnet Startup Manager

    Simnet Startup Manager ile Windows başlangıcında otomatik olarak çalışan program ve uygulamaları etkisizleştirebilirsiniz.
  • StartUp Manager

    StartUp Manager ile bilgisayarınızın açılışı sırasında başlatılan uygulamaları düzenleyebilirsiniz.
  • Synei Startup Manager

    Bilgisayarınızın açılışında devreye giren programları ve servisleri yönetmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • EF StartUp Manager

    Windows başlarken birtakım programlar çalıştırılır. Bunların bazıları her gün kullandığımız programları içerse de bazılarını kullanmaktan kaçınırız ya da bazıları isteğimiz dışında yüklenir.
  • Puran Defrag

    Sabit diskinizde birleştirme işlemini uygulayarak performans arttırma işlevi gören bu programı kullanmayı unutmayın.
  • Puran Registry Defrag

    Bilgisayarınızın kayıt defterinde meydana gelen dağınıklık ve şişmelerden bu birleştirme uygulaması ile kurtulabilirsiniz.
  • Startup Sentinel

    Startup Sentinel, Windows sistem açılışında otomatik olarak çalışan yazılımları görüntülemenize ve düzenlemenize olanak sağlar.