Pursuit of Light 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Pursuit of Light 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Pursuit of Light 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur. Işığı kontrol edebilen bir karaktere sahip olan Pursuit of Light 2'de karanlık ve aydınlık taraf mücadelesi yer alıyor.

Farklı bir atmosferde geçen beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Pursuit of Light 2'de ay ve yıldızlara basarak ilerliyor ve kuleyi ışığına kavuşturmaya çalışıyoruz. Işıkları toplayarak ilerliyor ve yolun sonuna ulaşarak da ışığımızı karanlığa gömülen kuleye aktarıyoruz. Birbirinden zorlu görevlere sahip olan oyunda zorlu platformlarda ilerlemeye çalışıyor ve sona ulaşarak ışığı kuleye aktarmaya çalışıyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Önünüzde yer alan platformun ay mı yoksa yıldız mı olduğuna karar veriyor ve ona göre ilgili butona tıklayarak ilerliyorsunuz. Eğer yanlış eşleştirme yaparsanız oyun sona eriyor. Bu nedenle hem dikkatli olmalı hemde hızlı davranmalısınız.

Birbirinden zorlu bölümlere ve harika ses efektlerine sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Pursuit of Light 2 oyununu sakın kaçırmayın. Pursuit of Light 2 sizleri bekliyor.

Pursuit of Light 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pursuit of Light 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Pursuit of Light 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Pursuit of Light 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda dikatlice ilerliyorsunuz.

Işıktan esinlenilerek geliştirilen bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Pursuit of Light 2, zorlu görevleri ve eşsiz kurgusuyla dikkat çekiyor. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda ışıkları toplayarak ilerliyor ve yolun sonunda ışığımızı kuleye aktarıyoruz. Birbirinden zorlu görevlere sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve yolun sonuna ulaşmalısıınz. Oyunda ayları ve yıldızları eşleştirerek ilerliyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Eğer eşleştirmeler yanlış olursa da oyun sona eriyor. Elinizi çabuk tutmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Becerilerinizi sınayan Pursuit of Light 2'yi mutlaka denemelisiniz.

Etkileyici bir atmosferde geçen oyunda boş zamanlarınızı değerlendirebiliyor ve birbirinden zorlu görevlerle karşılaşabiliyorsunuz. Harika ses efektlerine de sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Pursuit of Light 2'yi sakın kaçırmayın.

Pursuit of Light 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Light!

    Light!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı konsepte sahip bir beceri oyunudur.
  • God of Light

    God of Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yenilikçi ve zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • Path of Light

    Path of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Lara Croft: Guardian Of Light

    Lara Croft: Guardian Of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Crusaders of Light

    Crusaders of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Son of Light

    Son of Light, shoot em up türünde kuşbakışı oynanan bir uçak savaşı oyunudur
  • Lumos: The Dying Light

    Lumos: The Dying Light eğlenceli bir Android oyunudur
  • Light On

    Light On, prizleri deneyerek ışığı yakmaya çalıştığınız bir Android oyunu.