Putrefaction 2 Rumble in the hometown

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

Putrefaction 2 Rumble in the hometown'da yüzlerce düşmana, dev canavarlara ve uçan cesetlere hazırlıklı olun

Putrefaction 2 Rumble in the hometown  eğer Serious Sam benzeri oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir FPS oyunu.

Putrefaction 2: Void Walker adlı aksiyon oyununun tek başına oynanabilen ek senaryo modu olarak tanımlanan Putrefaction 2 Rumble in the hometown'da fantastik bir maceraya atılıyoruz. Void Walker'ın şehri antik tanırlara tapan çılgın tarikat üyelerinin saldırısına maruz kalıyor. Dünyayı yok etmek için and içen bu tarikatçılar çeşitli canavarları ve zombi gibi yaratıkları dünyaya salıyorlar. Bize düşen görev ise dünyayı bu yaratıklardan temizleyerek kurtarmak, bu iş için de silahlarımızı kuşanıyoruz ve düşmanlarımızın arasına dalıyoruz.

Putrefaction 2 Rumble in the hometown oynanış olarak bize Serious Sam oyunlarını hatırlatıyor. Oyun haritasının dört bir yanından düşmanlarımız bize hızlı bir şekilde ilerliyorlar ve biz farklı silahları kullanarak bu düşmanları yok ediyoruz. Oyunda bolca kan yer alıyor ve cesetlerin havaya uçtuğuna tanık olabiliyorsunuz.

Ortalama bir grafik kalitesine sahip olan Putrefaction 2 Rumble in the hometown'in sistem gereksinimleri çok yüksek değil. Putrefaction 2 Rumble in the hometown'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 bit Windows 7 işletim sistemi

- Çift çekirdekli işlemci

- 2 GB RAM

- 512 MB video belleğe ve OpenGL desteğine sahip ekran kartı

- DirectX 11

- 5 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Darkness 2

    The Darkness 2, FPS türündeki Darkness serisinin yeni oyunu. Artık eskisinden çok daha acımasız ve yıkım dolu.
  • Putrefaction 2: Void Walker

    Putrefaction 2: Void Walker hızlı ve heyecanlı bir aksiyon oyunudur
  • Counter-Strike 2

    Counter-Strike 2 nihayet çıkışını yaptı. Siz de hemen CS2 indirin ve yılların eskitemediği bu FPS oyununda kendinizi kanıtlayın.
  • Hell Let Loose

    Hell Let Loose ile 2. Dünya Savaşı hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı. Hell Let Loose indirin ve tanklarla, toplarla savaşın.
  • POSTAL 2

    Bir video oyunu klasiği olan POSTAL 2, zamanın eskitemediği bir yapım. Hemen POSTAL 2 indirin ve bu nostalji trenine katılın.
  • BioShock 2

    BioShock 2 indirin ve hikayenin gizemli bir bölümünü açığa çıkarın. İlk oyunda bilinmeyen pek çok şeyi öğrenin ve başka bir perspektiften oyunu deneyimleyin.
  • Battlefield 2

    Aksiyon severler tam bir aksiyon oyunu olan Battlefield 2 sizlerle.
  • The Finals

    Ücretsiz olarak oynanabilen The Finals, mükemmel grafikler ve tempolu bir FPS deneyimiyle oyuncularla buluştu.