QtlMovie

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
549 TOPLAM İNDİRME
30.52 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki videoları dönüştürmek, altyazılar eklemek ve DVD'ler hazırlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.

QtlMovie programı, elinizdeki video dosyalarını en kolay yoldan yönetebilmeniz için hazırlanmış ve dilerseniz alt yazılar ekleyebileceğiniz yahut DVD'ler yaratabileceğiniz ücretsiz ve kolay kullanımlı bir program. FFmpeg için etkileyici bir arayüz oluşturan program, FFmpeg'in özelliklerinin üstüne kendi özelliklerinden de ekliyor ve böylece video kodlama işlemlerini daha detaylı ve ince bir hale getiriyor.

Video dönüştürme, çıkarma, altyazı ekleme, DVD sistemleri oluşturma, iPad filmleri oluşturma ve daha pek çok özellik hem ücretsiz hem de açık kaynak kodlu olan QtlMovie ile birlikte geliyor. Programın temel amacı bahsettiğimiz bu özelliklerin otomatik hale getirilmesi ve kullanıcıların uğraşmadan videoların detaylarını görerek pek çok ayrı programın yapabildiği işlemleri tek bir program vasıtasıyla gerçekleştirmeleri.

FFmpeg'in komut satırından sıkılanlar ya da video dönüştürme, DVD yapma, altyazı yerleştirme gibi özelliklerin hepsini ayrı ayrı programlardan yapmaktan hoşlanmayanların kullanabilecekleri toplu bir araç olduğu için video düzenleme ile uğraşan kullanıcılara güvenle önerebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • Wirecast

    Wirecast ile resimlerinizi ve kendi internet gösterinizi canlı olarak yayınlayabilirsiniz.
  • Anvil Studio

    Anvil Studio ev ortamında kayıt için ihtiyaç duyulacak araçları ücretsiz olarak sunuyor.
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Bosca Ceoil

    Bosca Ceoil, farklı enstrümanlar kullanarak müzik yapmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir programdır.
  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Focus Mp3 Recorder

    Harika Bir Ses Kayıt edici Program.
  • MilesightVMS

    MilesightVMS, IP kameralarla çalışan ücretsiz ve başarılı bir video yönetim sistemidir.