QuickTime Alternative

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
58,544 TOPLAM İNDİRME
18.31 MB DOSYA BOYUTU

QuickTime Alternative ile .mov .qt .3gp etc. gibi birçok video formatını özel QuickTime Player'a ihtiyaç duymadan kendi medya oynatıcınızda oyantabilirsiniz.

QuickTime Alternative, bildiğimiz QuickTime programına ihtiyaç olmadan Apple'ın bu özel formatıyla hazırlanmış videoları kendi oynatıcımız ile oynatabilmemiz için gerekli olan kod çözücüleri bize sunan alternatif bir paket.

QuickTime Alternative ile .MOV, .QT .3GP vb. birçok video formatını oynatabilir ve bu videolar üzerinde QuickTime'a göre daha birçok değişik işlemler yapabilirsiniz.

Internet Explorer, Opera, Mozilla, Netscape gibi tarayıcıları destekleyen bu paket ile ayrıca web sayfalarını gezinirken karşımıza çıkan QuickTime video dosyalarını da oynatabiliyoruz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • QuickTime

    Kaliteli görüntülere sahip film fragmanları, tanıtım videoları izleyebileceğiniz, MOV ve QT dosya formatları için özel olarak Apple tarafından geliştirilen medya oynatıcı QuickTime Player en son sürümü ile karşınızda.
  • Ace Media Player

    Ace Media Player, DivX, QuickTime, Real Media ve Windows Medya formatlarını destekleyen ücretsiz evrensel bir medya oynatıcıdır.
  • Winx Free MOV to MPEG Video Converter

    Winx Free MOV to MPEG Video Converter ile Quicktime .mov videolarını .Mpeg formatına dönüştürebilirsiniz
  • MOV Converter 1.6.6

    Bu program ile QuickTime (.MOV) biçimindeki video dosyalarınızı MPEG-1/2/4, DivX, XviD, ASF, WMV, DVD, SVCD, VCD dönüstürebilirsiniz
  • Riva FLV Encoder 2

    Riva FLV Encoder ile youtubedan indirdiğiniz, kendi oluşturduğunuz veya elinizdeki .flv uzantılı videoları artık .avi, .mpeg, quicktime, ve wmv dosyaları haline dönüştürebiliceksiniz ...
  • Pazera Free MOV to AVI Converter

    Pazera Free MOV to AVI Converter ile Quicktime videolarını farklı formatlara çevirebilirsiniz
  • Real Alternative

    Sadece Real Player ile oynatabildiğiniz medya dosyalarını her zaman kullandığınız kendi medya oynatıcınızda oynatabilmeniz için gerekli alternatif codec paketi.
  • C Media Player

    Pratik ve kullanışlı bir medya oynatıcı