QuickTime

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
530,918 TOPLAM İNDİRME
40.15 MB DOSYA BOYUTU

Kaliteli görüntülere sahip film fragmanları, tanıtım videoları izleyebileceğiniz, MOV ve QT dosya formatları için özel olarak Apple tarafından geliştirilen medya oynatıcı QuickTime Player en son sürümü ile karşınızda.

Apple tarafından geliştirilen başarılı medya oynatıcı QuickTime Player sade arayüzü ve basitliği ile dikkat çeken bir program. Küçük boyutlardaki dosyalarda bile kaliteli görüntülere sahip olan MOV, QT vb. dosya formatlarını oynatmak için tasarlanmış bu özel oynatıcı ile film fragmanları, tanıtım videoları ve online televizyon kanallarını kolaylıkla izleyebiliyorsunuz.

Basit görünümü ve hızlı yapısı ile çok çabuk işlemler gerçekleştirebileceğiniz QuickTime özel formatlar dışında en popüler video, ses ve resim formatlarını hatta flash animasyonlarını da açabiliyor. Bu formatlar arasında ise şunlar mevcut;

Ses: AAC, AIFF, CDDA, MIDI, MP3, M4A, M4B, M4P, QCELP, ULAW, ALAW, WAV

Görüntü: 3GPP, 3GPP2, BMP, JPEG, GIF, FLASH, SWF, DV, H.261, H.263, H.264, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, QTZ, MOV, PNG, TIFF, TGA

Not: QuickTime menülerindeki bazı sekmelerin "PRO" logosuyla birlikte ücretsiz sürümde kullanılamadığını göreceksiniz. Bu özellik ve seçenekleri kullanmak için QuickTime'ın ücretli sürümü QuickTime Pro'yu satın almanız gerekmektedir.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • QuickTime Alternative

    QuickTime Alternative ile .mov .qt .3gp etc. gibi birçok video formatını özel QuickTime Player'a ihtiyaç duymadan kendi medya oynatıcınızda oyantabilirsiniz.
  • Ace Media Player

    Ace Media Player, DivX, QuickTime, Real Media ve Windows Medya formatlarını destekleyen ücretsiz evrensel bir medya oynatıcıdır.
  • Winx Free MOV to MPEG Video Converter

    Winx Free MOV to MPEG Video Converter ile Quicktime .mov videolarını .Mpeg formatına dönüştürebilirsiniz
  • Riva FLV Encoder 2

    Riva FLV Encoder ile youtubedan indirdiğiniz, kendi oluşturduğunuz veya elinizdeki .flv uzantılı videoları artık .avi, .mpeg, quicktime, ve wmv dosyaları haline dönüştürebiliceksiniz ...
  • MOV Converter 1.6.6

    Bu program ile QuickTime (.MOV) biçimindeki video dosyalarınızı MPEG-1/2/4, DivX, XviD, ASF, WMV, DVD, SVCD, VCD dönüstürebilirsiniz
  • Pazera Free MOV to AVI Converter

    Pazera Free MOV to AVI Converter ile Quicktime videolarını farklı formatlara çevirebilirsiniz
  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.