Quip

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME
43.7 MB DOSYA BOYUTU

Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.

Quip, organize ve eş zamanlı çalışan iş ekipleri için tasarlanan kullanımı kolay ve hızlı bir belge paylaşım, düzenleme ve görüntüleme programıdır.

Android ve iOS uygulaması olarak piyasaya çıkmasına rağmen Windows ve Mac versiyonlarını da piyasaya süren firma, zaman içerisinde büyümesini sürdürerek Quip'i oldukça büyük ve işlevsel bir program haline getirdi.

İster online isterseniz de offline olarak döküman düzenleme işlemlerini halledebileceğiniz Quip ile yapılacak listesi hazırlayabilir, notlar tutabilir ve dökümanlar hazırlayabilirsiniz. İşin daha güzel kısmı ise hem tüm bunları iş arkadaşlarınızla birlikte farklı cihazlar üzerinde olsanız bile aynı anda yapabiliyor olmanız hem de onlarla kolayca paylaşabiliyor olmanız.

Takım arkadaşlarınız ile mesajlaşma imkanı da sunan Quip, böylece ister iş arkadaşlarınız ister de müşterileriniz ile e-postasız iletişim kurma olanağı sunuyor. Son derece şık ve modern bir tasarım ile birlikte gelen Quip'in en temel görevi ise belge paylaşımları.

Farklı platformlar için destek vermesi nedeniyle birden çok cihazınızda tüm gönderilen dosyalara erişim fırsatı sunan Quip ile çok daha verimli çalışarak zaman kazanabiliyorsunuz. Özellikle büyük çalışma takımları arasındaki iletişimi kuvvetlerin ve döküman işlerini hızlandıran Quip'e iş e-posta adresinizi girerek hemen kayıt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Quip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızdaki belgelerinizi paylaşmak ve kolayca düzenlemek için ücretsiz olan Quip'i kullanabilirsiniz.

Quip uygulaması, Android akıllı telefonlar ve tabletler için hazırlanmış bir belge paylaşım uygulaması. Uygulama içerisinde hazırladığınız tüm yapılacaklar listeleri, notlar, dökümanlar ve diğer yazıları hem diğer mobil cihazlardaki, hem de bilgisayarlardaki kullanıcılar ile kolayca paylaşabiliyorsunuz. Birden fazla kullanıcının dökümanlarınıza erişim sağlayabilmesi için en iyi araçlardan birisi olan Quip, aynı zamanda ücretsiz ve kolay kullanılır bir kullanıcı arayüzüne sahip.

Uygulamanın temel özelliklerini listelemek gerekirse;

  • Gerçek zamanlı düzenleme olanağı
  • Döküman içerisinde sohbet edebilme
  • Çevrimdışı modu
  • Klasör paylaşımı
  • Yapılacaklar listeleri
  • Bildirimler
  • Gelen kutusu ve mesajlaşma olanakları

Uygulamanın hem mobil hem de masaüstü bilgisayar versiyonları olduğu için, paylaştığınız dökümanlar her yerden erişilebilir ve düzenlenebilir olacaktır. Böylece gerek iş için gerekse de aileniz için paylaşmak istediğiniz tüm bilgileri kolayca aktarma olanağınız var.

Yiğit Ekim Demir

Quip

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
15.9 MB DOSYA BOYUTU

Özellikle iş yaşantınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz fonksiyonel bir döküman yönetme uygulaması.

Quip isimli bu uygulamayı kullanarak iPad, iPhone ve hatta masaüstü kullanarak dökümanlar oluşturabilir ve bunları istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Uygulama sayesinde kullanıcılar yarattıkları dökümanlar ile mesaj metinlerini kolaylıkla kombine edebilme imkanına sahip oluyor.

Uygulamayla birlikte kullanıcılar not alabilir, yapılacak listesi hazırlayabilir ve bu belgeleri şirket içerisindeki çalışanlar ile pratik bir şekilde paylaşabilir. Uygulamada yer alan tüm özellikler çevrimdışı olarak da kullanılabiliyor. Fakat internet bağlantızın olduğu durumlarda yazdığınız metin belgeleri paylaştığınız kişilerle otomatik olarak senkronize ediliyor. Bu da anlık haberleşmeyi mümkün kılarak iş ortamındaki verimi artırıyor.

 

Emircan Erdoğan

Quip

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
16.1 MB DOSYA BOYUTU

Quip, istediğiniz belgeleri iş arkadaşlarınızla kolayca paylaşmak ve takım halinde çalışmak için kullanabileceğiniz bir uygulama.

Quip, iş arkadaşlarının kendi aralarında belge paylaşımı ve düzenlemesi ile birlikte iletişim kurabileceği yararlı bir program. Ücretsiz versiyonu da bulunan programın en çok öne çıkan özelliği ise hem web hem de mobil cihazlar üzerinde çalışıyor olup, eş zamanlı olarak kullanılabiliyorr olması. Böylece bilgisayarda yarım kalan belge düzenleme ve oluşturma işlerinizi mobil cihazlarınız üzerinden devam ettirebiliyorsunuz.

Windows, Mac, Android ve iOS platformlarında bulunan uygulama ve programları ile hizmet veren Quip, uzun yıllardır servis vermesine rağmen son yıllarda firmanın aldığı yatırımlar ile yükselmeyi başardı.

Çok sade ve modern bir tasarıma sahip olan Quip'in hem kullanımı çok kolay hem de kullanırken gözlere de hitap ediyor.

Gruplar halinde iş yerleriiçin ideal olan programın sürümleri arasında farklı özellikler sunuluyor. Eğer basit anlamdaki iletişim ve belge paylaşımı ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız programın ücretsiz versiyonunu indirerek kullanabilirsiniz.

İndirme işleminden sonra iş mail adresinizi girip kayıt olduktan sonra hemen yararlanmaya başlayabiliyorsunuz. Bir çok büyük firmanın da kullandığı programa göz atarak değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Yunio

    Yunio, dosyalarınızı paylaşabileceğiniz ve senkronize edebileceğiniz basit, kolay kullanılabilen bir programdır.
  • Dropbox

    Dropbox Windows PC, Mac bilgisayarlar ve mobil cihazlar (Android, iOS) için ücretsiz 2 GB alan veren bulut depolama - dosya paylaşım servisi.
  • Local Cloud

    Local Cloud ile PC ve Mac üzerinde yer alan dosyaları Android ve iOS cihazlarınız yardımıyla açabilirsiniz.
  • Cubby

    Cubby, dosyalarınızı yüklemenize ve istediğiniz yerden kolayca ulaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Tribler

    Tribler, ses, video, resim dosyaları ve daha fazlasını indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir dosya paylaşım programıdır.
  • Seafile

    Seafile küçük ekiplerin ortak dosya ve dökümanlar üzerinde çalışmasını kolaylaştıran senkronizasyon ve dosya paylaşım programıdır.