QuizUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

QuizUp, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz çevrimiçi bilgi yarışması oyunu.

QuizUp, mobil cihazların yanı sıra Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarlarda da oynanabilir olan çoklu oyuncu destekli bilgi yarışması oyunu. Spor, müzik, sinema, tv şovları, kültür – sanat ve daha pek çok kategoride gerçek zamanlı olarak dünya genelinde kişierle yarışabildiğimiz oyun tamamen ücretsiz.

Yabancı dilde olmasına rağmen ülkemizde de oldukça fazla oyuncuya sahip QuizUp’ın diğerlerinden farklı birçok yönü var. Bir bilgi yarışması oyununda olması gereken tüm kategoriler mevcut ve 200.000’I aşkın soru sayısı olduğundan hepsi aynı sorularla karşılaşmıyoruz. En güzeli de seçtiğimiz kategoride tek başımıza değil, tamamen gerçek kişilere karşı ve de gerçek zamanlı oynayabiliyoruz. Bu, mobilde değil de gerçekte birisiyle yarışıyormuş hissiyatı kesinlikle veriyor.

QuizUp’I farklı kılan diğer bir özellik ise sosyal ağ tabanlı olması. Karşınıza alacağınız kişiyi rastgele seçebilmenin yanında dilediğiniz bir kişiye davetiye göndererek meydan okuyabiliyorsunuz. Dilerseniz takip ederek oyunu bir sonraki açışınızda o kişiyle hızlıca oynamaya başlayabiliyorsunuz ki oyunu oynayan milyonlarca oyuncu olduğunu düşünürsek bu özellik çok iyi düşünülmüş.

Çoklu oyuncu desteği sunması sosyal ağ tabanlı olması ile dikkat çeken QuizUp’ta tam dişinize göre aradığınız oyuncuyu kolaylıkla bulmanıza yardımcı olan filtreleme seçeneği de mevcut. Kriterleri kendimiz belirleyebildiğimizden tam dengimizle yarışabiliyoruz ki bu da bilgi yarışma oyunlarında olmayan bir şey.

QuizUp Özellikleri:

  • Yaş, ülke, ilgi alanı seçimi yaparak tam dişinize göre kişilerle yarışın.
  • Dünya genelinde kişilerle gerçek zamanlı olarak yarışmanın heyecanın yaşayın.
  • Oyuncuların profillerini ziyaret edin, takibe alın, sohbet edin.
  • Farklı kategorilerde binlerce soru sizleri bekliyor.
Erkan Calp

QuizUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,071 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Popüler bilgi yarışması oyunu QuizUp'ta dünyanın dört bir köşesindeki insanlarla yarışın.

Dünyanın en popüler bilgi yarışması oyunu QuizUp, dünyanın dört bir köşesindeki insanlarla istediğiniz bir kategoride yarışabileceğiniz, genel kültür seviyenizi ölçmeye yönelik hazırlamış tamamen ücretsiz bir oyundur.

10 milyon kişinin oynadığı gerçek zamanlı bilgi yarışı oyunu QuizUp, TV şovlarından kitaplara spordan müziği yüzlarce konuda 200.000’ı aşkın soru ile en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Android akıllı telefon ve tabletinizle oynayabileceğiniz oyunda seçtiğiniz bir kategoride rastgele karşınıza çıkan bir kişiyle yarışıyorsunuz ve en çok puanı alan yarışmayı kazanıyor. Soruların zorluk seviyesine göre kazandığınız puanlar değişiklik gösteriyor. Her soru için belirlenen yanıtlama süresi de farklı. Amacınız ise sorulara en hızlı ve doğru şekilde cevap vererek rakibinizi elemek. Film, Spor, Oyun, Müzik, Sinema, TV Şovları, Kitaplar, İş, Eğitim, Sanat ve daha pek çok kategoride yarışma şansı sunuluyor.

iOS platformunun gözde oyunlarından QuizUp üzerinde yer alan sorular şu an için Türkçe olmasa da, yakında gelecek güncelleme ile birlikte Türkçe dil desteğine kavuşacağı belirtiliyor.

Erkan Calp

QuizUp

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
546 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

QuizUp oyunu ile genel kültür seviyenizi ölçebilirsiniz.

QuizUp, çeşitli kategorilerde hazırlanmış soruları yanıtlayarak genel kültür seviyenizi ölçeceğiniz oynaması keyiftli ücretsiz bir bilgi yarışmasıdır. Onlarca farklı kategorideki soruları yanıtlayarak dünyanın dört bir köşesindeki insanlarla yarışın ve en yüksek puanı elde edin.

3 milyondan fazla kişinin oynadığı bu popüler bilgi yarışması oyununda müzik, oyun, spor, film, kitap alanında sorulan 150.000 soruyu yanıtlayarak, farklı ülkelerden oyuncularla yarışabilir, en yüksek puanı elde ederek en iyisi olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Diğer QuizUp kullanıcıları ile favori konularınız hakkında sohbet edebilirsiniz.

Farklı kategorilerde yarışma imkanı sunan, oldukça geniş topluluğa sahip QuizUp, bilginizi sınayabileceğiniz, tamamen ücretsiz harika bir oyun.

Erkan Calp

QuizUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

QuizUp, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en kaliteli bilgi yarışması oyunu.

QuizUp, Windows Phone telefonunuzda oynadığınız oyunlar arasında bilgi yarışmaları da varsa kesinlikle denemenizi tavsiye ettiğim eşi benzeri olmayan bir yapım. Dilediğiniz bir kategoride dünya genelindeki insanlarla zamana karşı yarışma heyecanını yaşatan harika bir sosyal ağ tabanlı bilgi yarışması oyunu.

Windows Phone platformunda uzun bir test sürecinin ardından karşımıza çıkan popüler bilgi yarışması oyunu QuizUp’da hem Türk hem de yabancı oyunculara karşı bilginizi gösterebiliyorsunuz. Sinema, spor, oyun, tv şovları, kitap, müzik, sanat kısacası aklınıza gelebilecek her kategoride yarışma şansına sahipsiniz.

200.000’den fazla soruyu bünyesinde barındırdığından aynı kategoride yarışsanız dahi aynı soruların gelme ihtimalinin oldukça düşük olduğu bilgi yarışması oyununun en güzel yanı sosyal ağ tabanlı olması. Biraz daha açacak olursam, her Quizup oyuncusunun bir profili var. Oyuncuların profillerinden istatistiklerini (kaç oyun oynadığı, kaçını kazandığı, kaçını kaybettiği gibi.) görebiliyor, dilerseniz oynamaya davet edebiliyor, hatta sohbet dahi edebiliyorsunuz. Ayrıca takibe alıp oyunu sonradan açışınızda o kişiyle hızlıca oynamaya başlama şansına da sahipsiniz.

QuizUp’ın diğer bir beğendiğim yanı ise filtreleme seçeneği sunması. Cinsiyet, yaş, ülke, ilgi alanı seçimi yapabildiğinizden karşınıza tam dişinize göre birini alabiliyorsunuz.

Birçok bilgi yarışması oyununda olmayan seçenekleri sunan QuizUp, Türkçe olmaması dışında bir eksiği yok ve bence boş zamanları dolu dolu geçirmek adına harika bir oyun. Windows Phone’da da diğer platformların kalitesinde olması ise ayrıca sevindirici.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Party Animals

    Party Animals ile şirin mi şirin bir oyuna hazır mısınız? Kedicikler ve yavru köpeklerle dolu bu oyunda çok eğleneceksiniz.
  • Bir İşlem

    Bu eğlenceli oyunda size verilen tüm sayıları ve işlemleri kullanarak, rastgele üretilen hedef sayıya ulaşmanız yada en yakın sonucu bulmanız gerekmektedir.
  • Çocuk Doktoru-Hasta Takip

    Çocuk Doktorlarının muayenelerinde veya hastahanelerde hastalarını, hasta randevularını, çocuk gelişimini, aşıları, tetkik ve reçetelerle hesap işlemlerini kolayca takip edebilecekleri bir programdır.
  • MEPRO Çocuk 3.0

    Hastanelerin çocuk bölümünde kullanılabilecek iyi bir program.
  • Lady Popular

    Lady Popular, internet üzerinden oynanabilen ve her oyuncunun kendi süpermodelini oluşturduğunu bir tür online oyundur.
  • Toca Builders

    Toca Builders, Toca Boca imzasını taşıyan hoş grafiklere sahip, Minecraft'a benzerliği ile dikkat çeken bir çocuk oyunu.
  • My Little Pony

    My Little Pony, sevilen pony oyuncaklarının sesleriyle birlikte dahil edildiği rengarenk bir çocuk oyunu.
  • My Very Hungry Caterpillar

    My Very Hungry Caterpillar, en çok satan çocuk kitaplarından Aç Tırtıl'ın oyun haline getirilmiş sürümü.