Race Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
856 TOPLAM İNDİRME

Race Kings, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi online drift yarışı oyunu.

Race Kings, Need For Speed kadar kaliteli grafik, ses, oynanış dinamikleri ve içeriğe sahip yarış oyunu. Mobil platformda ücretsiz indirilmeye açılan online yarış oyunları arasında kesinlikle en iyisi. Özellikle drift yarışlarının hastasıysanız kesinlikle indirmelisiniz; şiddetle öneririm. 

Modelleme harikası ve parçalarını yenileyebildiğimiz son model spor arabaları kullandığımız yarış oyununda sadece drift yarışları düzenleniyor ancak multiplayer heyecanını üst düzeyde yaşatıyor oyun bizlere. Rakipleriniz gerçek oyuncu ve her yarış öncesinde “Anahtarını alacağım” tarzında ufak diyalogların ardından yarışa başlıyorsunuz. Oyunun güzel yanı; Farklı canlı etkinliklerin eklendiği gerçek zamanlı takvim üzerinden ilerliyor oyun. Kendinizi gerçekten bir yarışın içinde hissedebilmeniz için oyun geliştiricileri ellerinden geleni yapmış.

Dünyanın en iyi araba markalarının efsanevi modelleriyle kısa süreli ancak adrenalin seviyesi yüksek drift yarışlarına katıldığımız oyunda her zaman online olmanız gerekiyor. Etkinliklere katılabilmek, yarışabilmek, arabanızı özelleştirebilmek için internetiniz sürekli açık olmalı.

Erkan Calp

Race Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
873 MB DOSYA BOYUTU

Race Kings, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz AAA kalitesinde yarış oyunu.

Race Kings, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drift yarışı oyunu. Görsellik, ses, oynanış, atmosfer, içerik… Her yönüyle Need For Speed ile yarışacak düzeyde bir yapım karşımızda. Üstelik ücretsiz ve de 1GB altı boyuta sahip.

Mobilde konsol kalitesinde grafikler sunan çok sayıda araba yarışı oyunu yok. Tamamen gerçek oyunculara karşı yarışma fırsatı veren Race Kings’de sadece drift yarışları düzenleniyor. Profesyonellik isteyen drifti gerçeğe oldukça yakın şekilde deneyimlediğimiz yarış oyununda her yarış öncesinde anahtarımızın alınacağı söyleniyor. Gaza getiren kısa süreli diyalogun ardından yarış başlıyor. Başlangıçta tek başınıza yarışıyor, oynanış stilini öğrenmeye çalışıyorsunuz. Eğitim bölümünü tamamladığınızda yarışa hazır olduğunuz söyleniyor ve rakipleriniz gelmeye başlıyor. Rakiplerinizin yapay zeka değil sizin gibi, sizin kadar iyi yarışan kişiler olduğunu hatırlatayım.

Oyundaki araba seçeneklerinden bahsedecek olursam; Dünyanın en büyük markalarından efsane spor arabalar garajda sizleri bekliyor. Hepsi lisanslı, gerçekten modelleme harikası, son derece çekici duran arabaları elbette yükseltebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Fun Race 3D APK

    Fun Race 3D APK, zorlu parkurları ve yüzlerce seviyeyi içerisinde barındıran bir yarış oyunudur.
  • Geometry Race

    Geometry Race, fütüristik aracımızla yarış yaptığımız eğlenceli bir beceri odaklı yarış oyunu.
  • ReRunners: Race for the World

    ReRunners: Race for the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • AIR RACE 3D

    AIR RACE 3D ile heyecan dolu uçak yarış ları yapabiliyoruz
  • Millenium Race

    Millenium Race, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Cosmo Race

    Cosmo Race mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Death Race

    Death Race aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur