Racing Horizon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
395 TOPLAM İNDİRME

Racing Horizon, Need For Speed'e benzerliğiyle dikkat çeken ücretsiz Android yarış oyunu.

Racing Horizon, mobil platformda da yer alan efsane araba yarışı oyunu Need For Speed’e benzerliğiyle dikkat çeken Android yarış oyunu. Polislerden kaçma, trafikte çılgın sürüşler, multiplayer modda oyuncularla kapışma, kariyer modda görevleri tamamlama ve daha nice aksiyona sokan grafikleriyle de kalitesini ortaya koyan bir mobil yarış oyunu karşımızda.

Grafikleri, müzikleri, oynanış dinamikleri ve modlarına baktığımızda mobilde Need For Speed kadar kaliteli bir yapım karşımızda: Racing Horizon. Ücretsiz indirilebilir olmasıyla da beğenimizi kazanan araba yarışı oyununda her biri kendi içinde ayrı heyecanlı, adrenalin yüklü, zorlu 5 mod yer alıyor. Arkadaşlarınızla da yarışma fırsatı veren, özel yarışlar düzenleyip turnuvalara katılabileceğiniz multiplayer mod dışında akan trafikte sürmenin zorluğunu yaşadığınız trafik modu, ter dökeceğinizin garantisi vereceğim kariyer modu, her defasında en iyi süreyi yapmak için sınırları zorladığınız zamanla yarış ve stresten uzak sürüş deneyimi yaşatan serbest mod seçenekleriniz arasında.

Android’e özel çıkış yapan yarış oyununda gece ve gündüz, karlı yağmurlu gibi farklı hava koşullarında yarışlara katılıyorsunuz. Hız sınırını aşma, şerit tanımama gibi tehlikeli hareketlere girmeniz durumunda da ekstra puan kazanıyorsunuz.

Erkan Calp

Racing Horizon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
218 MB DOSYA BOYUTU

Racing Horizon, Need For Speed kadar kaliteli grafik, ses ve oynanış sunan yerli yapım yarış oyunu.

Racing Horizon, iPhone ve iPad’de oynayabileceğiniz en iyi araba yarışı oyunlarından biri. Gerek grafikleri, gerek sesleri, gerekse de oynanışıyla Need For Speed kadar kaliteli bir mobil yarış oyunu karşımızda. Üstelik yerli yapım ve indirmesi de oynaması da ücretsiz.

Multiplayer oynama seçeneği de sunan üst seviye yarış oyununda 5 oyun moduna yer verilmiş. Filmleri aratmayan sahneleri yaşayacağınız polis modu, akan trafikte hızınızı kesmeden son sürat yol almanızı isteyen trafik modu, zorlayıcı görevler içeren kariyer modu, başarımlar kazandığınız zamanla yarış ve belli hedef, kurala bağlı kalmadan dilediğinizi yapabildiğiniz serbest mod oynayabilir modlar arasında.

Racing Horizon Özellikleri:

  • Her araba için ayrı hazırlanmış, kaydedilmiş gerçekçi motor, nitro, turbo sesi
  • Göz alıcı grafikler (Detaylı, keskin, konsol kalitesinde görseller)
  • Farklı kamera açıları (İçeriden ve dışarıdan bakış sunan üç farklı kamera açısı)
  • Özelleştirilebilir araçlar
  • Yavaş çekim (Slow motion) özelliği
  • Hız tutkunları için nitro butonu

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Horizon Chase

    Horizon Chase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.