Racing Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Racing Royale mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Racing Royale oyunculara heyecanlı bir drag yarışı tecrübesi sunan bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Racing Royale'de sokak yarışlarına katılıyoruz. Oyundaki yarışlarda viraj olmayan düz yollarda bitiş çizgisinden ilk geçen araç olmaya çalışıyoruz. Yarışlara başlarken iyi bir kalkış yapmamız gerekiyor, bunun içinde devir göstergesine bakıyoruz ve doğru oranda gaz vermeye çalışıyoruz. Kalkış yaptıktan sonra da vites değiştirirken doğru zamanı yakalamak için çabalıyoruz. Eğer iyi bir kalkış yapar, doğru zamanda vites yükseltirsek yarışı kazanabiliyoruz.

Racing Royale'e kart oyunu öğeleri de eklenmiş. Yarışlar sırasında kullanabileceğiniz kartlar size avantaj sağlayabiliyor. Örneğin; kartlarla aracınız nitro kullanarak hızlanabiliyor veya kartlardan çıkan silahları aracınıza monte edebiliyor, rakibinize ateş ederek onu yavaşlatabiliyorsunuz.

Racing Royale hem tek başınıza oynayabileceğiniz, hem de internet üzerinden diğer oyunculara karşı yarışabileceğiniz bir mobil yarış oyunu. Racing Royale'in güzel grafiklere sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Racing Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Racing Royale mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Racing Royale oyunculara online olarak birbirlerine karşı yarışabilme imkanı veren bir mobil drag yarışı oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Racing Royale'de sokak yarışlarına katılmaktayız. Bu sokak yarışlarında rakiplerimizle eşleşerek pisti kimin daha önce tamamlayacağını öğreniyoruz. Yarışlarda yapmamız gereken şey ise iyi bir kalkış yaparak doğru anda vites yükseltmek ve rakibimizin önüne geçmek.

Racing Royale'de zamanla en önemli olan şey. Oyunda virajlar ve trafik yer almıyor, aracınız düz bir yolda kalkış yaparak yol alıyor. Tek yapmanız gereken şey ise devir göstergesini kontrol ederek vites deüştirme/gaz tuşlarına dokunmak.

Racing Royale'e çeşitlilik kazandırmak için oyun kartlar eklenmiş. Bu kartlar yarışlarda size nitro kullanma, aracınıza silahlar veya kalkanlar ekleme gibi avantajlar kazandırıyorlar. Oyunda trafik veya çevresel detaylar olmadığı için grafik kalitesi yüksek tutulmuş.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Police Drift Racing

    Police Drift Racing Android oyununda arabayı kaydırarak polislerden kaçıyoruz.