RadarSync

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
562 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

RadarSync ile bilgisayarınızda bulunan tüm programları ve donanımları kolayca güncelleyebilirsiniz.

RadarSync ücretsiz olarak indirebileceğiniz faydalı bir programdır. Bildiğiniz gibi bilgisayarda yüklü olan programların tam performansta çalışabilmeleri için belirli aralıklarla güncellenmeleri gerekli. Fakat bilgisayarında çok sayıda program olan kullanıcılar için tüm programları tek tek güncellemek gereksiz zaman kaybı demek.

RadarSync ile vaktinizi alacak bu işlemi kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Program temel olarak bilgisayarda bulunan tüm programları tek tek kontrol ediyor ve gerekli güncellemeleri tamamlıyor. Programda 90.000 üzerinde dosya bulunmakta.

Bilgisayarınızda bulunan donanımların sürücülerini daima güncel tutabileceğiniz RadarSync sayesinde tüm donanımlarınızdan maksimum performansı alabilirsiniz. Programda kolay kullanım özelliklerine sahip temiz görünen bir arayüze sahip. Bu arayüzden istediğiniz işlemleri seçebiliyorsunuz.

Genel olarak kolay kullanım özellikleri sunan RadarSync ile bilgisayarınızı daima güncel tutabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.