Ragdoll Masters

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
60,701 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Flash oyunlardan tanıdığımız "Stick Man / Çöp Adam" karakterleri ile oynayabileceğiniz, son derece başarılı ve eğlenceli bir dövüş oyunu.

Rag Doll Software tarafından hazırlanan ve son derece eğlenceli bir oyun olan "Ragdoll Masters", uzun zamandır flash oyunlarından tanıdığımız "Stick Man / Çöp Adam" karakterleri ile bizlere farklı bir oyun tarzı ile tanıştırıyor. Oyunun deneme sürümü sınırlı kullanım olanağı tanısa da, çoklu oyuncu desteği ile arkadaşlarınızla eğlenceli dakikalar geçirmenize olanak sağlıyor.

Oynanış bakımından sade bir biçimde hazırlanan oyunun kontrol tuşları, klavye üzerindeki ok/yön tuşlarından oluşmakta. Düşük yerçekimli bir ortamda oynanan oyunda amaç, rakibinizin savunmasız anlarından faydalanarak dövüşü kazanmak.

Canberk Ünsal

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Minion Masters

    Minion Masters, kartlarla oynanan kule savunma oyunu. Minion Masters, PC oyuncuları için Steam'de!
  • Masters of Anima

    Masters of Anima, Windows üzerinden oynanabilen kendine has bir rol yapma oyunudur.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.