RAID: World War II

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME

RAID: World War II, İkinci Dünya Savaşı sırasında henüz Almanların önde olduğu zamanlarda geçen bir co-op FPS oyunudur.

RAID: World War II, Steam üzerinden satın alabileceğiniz bir co-op FPS oyunudur. 

Lion Game Lion isimli oyun stüdyosu tarafından geliştirilen ve Starbreeze tarafından dağıtımı üstlenilen bu FPS oyunu, isminden de açıkça görülebildiği gibi İkinci Dünya Savaşı yıllarında geçiyor. Henüz Almanların önde olduğu zamanları konu alan bu yapım, FPS türünün bütün özelliklerini barındırdığı gibi sunduğu yüksek aksiyon seviyesiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yüksek grafikleri ve başarılı oynanışıyla da özellikle açık beta döneminde büyük övgüler alan oyun, 26 Eylül 2017'den itibaren Steam üzerinden oynanabilir hale de geliyor. 

4 kişiye kadar co-op yani birlikte oynanabilecek bir FPS oyunu olmasıyla sebebiyle özellikle Steam üzerinde büyük açıklardan bir tanesini kapamaya aday olan RAID: World War II, size verdiği farklı görevler ve sunduğu çeşitlilikle parasına değebilecek yapımların da başında geliyor. Başarılı oynanışı ve farklı hikayesiyle göz dolduran oyuna dair daha ayrıntılı bilgileri almak içinse hemen aşağıdaki tanıtım videosunu izlemeniz mümkün. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World War Z: Aftermath

    Zombilerle dolu bir şehre ev sahipliği yapan World War Z: Aftermath, sürükleyici bir aksiyon deneyimi sunuyor.
  • World War 3

    World War 3, Steam üzerinden satın alınıp oynanabilen, modern savaşları konu alan, farklı tarzıyla ön plana çıkan bir FPS oyunudur.
  • Total War: WARHAMMER II

    Total War: WARHAMMER II, bilgisayar üzerinde oynayabileceğiniz klasik strateji oyunuyla en tanınmış fantastik evrenlerden birini bir araya getirin bir yapımdır.
  • Warhammer 40,000: Dawn of War 2

    Warhammer 40,000: Dawn of War II ile savaş kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunun başarısından sonra gelen Dawn of War II ile galaksiye hükmetmeye çalışın.
  • Medieval II: Total War

    War Medieval Total hastaları yine bilgisayarın başından kalkamıyacak.
  • Call of Duty: World at War Türkçe Yama

    Ücretsiz olarak sunduğumuz bu Türkçe yama paketini indirerek Call of Duty World At War'u Türkçe oynayabilirsiniz.
  • Call of Duty 5 World at War Save Dosyası

    Call of Duty World at War için kullanabileceğiniz bu save dosyası ile oyunu tamamen bitirmiş olacaksınız ve dilediğiniz bölümü oynayabileceksiniz.
  • Faces of War (Demo)

    II. Dünya Savaşı'nı bilgisayarınız üzerinden yaşayın! Üstün savaş stratejileri sizi bekliyor.