Rail Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME

Rail Racing, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.

Rail Racing, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri son sürat, eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.

Minyatür oyuncak arabalarla yarışacağınız oyunda, oldukça eğlenceli yarış pistlerinde gaza basacak ve rakiplerinize toz yutturmaya çalışacaksınız.

5 farklı kategori altında yer alan 20 adet aracı kullanabileceğiniz oyunda, yarışları kazanarak yeni arabaların kilidini açtırabiliyorsunuz. Ayrıca arabalarınızı istediğiniz renge boyuyabiliyor ve farklı özelleştirme seçeneklerini de kullanabiliyorsunuz.

Çevrimiçi olarak dünya üzerinde oyunu oynayan diğer oyunculara karşı da yarışabileceğiniz oyunda yer alan liderler listesine adınızı yazdırabilmek için mücadele verebilirsiniz.

Yarış sırasında karşınıza çıkan güçlendiricileri toplayarak rakiplerinize üstünlük sağlayabileceğiniz oyunda, bitiş çizgisini ilk sırada geçebilmek için oldukça dikkatli olmalısınız.

Araba yarışı oyunlarını seviyorsanız ve oynamaktan zevk alıyorsanız sizlere farklı bir sürüş deneyimi sunacak olan Rail Racing'i deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

Rail Racing

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Rail Racing, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir araba yarışı oyunudur.

Rail Racing, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri üç boyutlu grafiklere sahip eğlenceli ve sürükleyici bir araba yarışı oyunudur.

Kendi seçeceğiniz ve isteğiniz doğrultusunda özelleştirebileceğiniz oyuncak arabalardan bir tanesini seçerek yarışa başlayacağınız ve bitiş çizgisine ilk sırada ulaşmaya çalışacağınız oyun, oldukça keyifli bir oynanışa sahip.

50 yarış pisti üzerinde 5 farklı kategori altında yer alan 20 adet aracın kontrolünü elinize alabileceğiniz oyun, üç boyutlu eğlenceli grafikleriyle sizleri kendisine bağlayacak.

 

Tek başınıza yapay zekaya karşı yarışabileceğiniz gibi oyun üzerinde yer alan çevrimiçi yarış modu sayesinde dünya üzerinde Rail Racing'i oynamakta olan diğer oyunculara meydan okuma şansına da sahipsiniz.

Hatta oyun içerisinde yer alan liderler listesi üzerine adınızı yazdırabilmek için mücadele edebileceğiniz oyunda yer alan oyun için güçlendiricileri toplayarak rakiplerinize karşı üstünlük elde edebilirsiniz.

Eğlenceli bir yarış oyunu deneyimini sizlere sunmak için geliştirilen Rail Racing'i iOS cihazlarınız üzerine yükleyerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Police Drift Racing

    Police Drift Racing Android oyununda arabayı kaydırarak polislerden kaçıyoruz.