RAM Idle Professional

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,131 TOPLAM İNDİRME
1.02 MB DOSYA BOYUTU

RAM Idle Professional sisteminizin ve RAM'inizin durumunu size anında bildiren bir program.

RAM Idle Professional sisteminizin ve RAM'inizin durumunu size anında bildiren bir program. Hangi programın ne kadar RAM kullandığını, ne kadar sistem kaynaklarını harcadığını görebilirsiniz. Saatin yanına kısayol olarak giren bu program ile RAM'inizi çok kullanan programları bulup, kapatabilir yada daha az RAM kullanmasını sağlayabilirsiniz. rnrn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Driver Genius Professional

    Driver Genius Professional, sisteminiz üzerinde yer alan sürücüleri yedekleyebileceğiniz ve eksik sürücüleri bularak yükleyebileceğiniz güçlü bir sürücü bulma ve yükleme yazılımıdır.
  • System Mechanic Professional

    System Mechanic Professional ile bilgisayarınızı her zaman ilk günkü gibi temiz ve yüksek performansta kullanmanız için gerekli araçlara ve bakıma sahip olacaksınız.
  • CPU Speed Professional

    CPU Speed Professional AMD ve Intel marka işlemcilerin performanslarını ölçerek web sitesine kaydeder. Bu sayede dünyadaki diğer kullanıcıların işlemci performanslarıyla kendinizinkini karşılaştırabilirsiniz.
  • priPrinter Professional

    priPrinter hızlı ve verimli bir baskı ön izleyici ve sanal yazıcıdır.
  • WinTools.net Professional

    Sisteminizden kaldırdığınız dosyaların geride bıraktığı kalıntıları temizler, bilgisayarınızda bulunan geçici ve kullanılmayan dosyaları silerek sistemin performansını arttırır, bellek kullanımını görüntüleyerek, başlangıçta
  • CCleaner

    CCleaner ücretsiz Windows programı ile PC hızlandırma çok kolay! Bilgisayarınızı temizlemek için hemen CCleaner Free/Professional'ı yükleyin.
  • Adobe Flash Professional CC

    Adobe Flash Professional CC, profesyonel bir şekilde kendi animasyonlarınızı hazırlayabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz güçlü bir animasyon programıdır.
  • HotDog Professional 7.03

    HotDog Professional programı muhteşem bir editör programı.