Rapid File Get

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
621 TOPLAM İNDİRME
1.24 MB DOSYA BOYUTU

Rapid File Get, internet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde dosya indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.

Rapid File Get, kullanıcıların internet üzerinden indirmek istedikleri dosyaları hızlı ve kolay bir şekilde indirmelerine olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir. Her ne kadar benzer programlar üzerinde yer alan birçok gelişmiş ayarı içerisinde barındırmıyor olsa da basitliği seven kullanıcıların oldukça hoşuna gidecek bir yazılım olduğunu söylemeliyim.

Oldukça minimal bir kullanıcı arayüzüne sahip olan yazılım, olası internet kesintileri sonrasında dosyaları kaldığınız yerden indirmeye devam etmenize olanak sağlar. Ayrıca istediğiniz zaman dosyaları indirmeye ara vererek daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Proxy ayarlarını da düzenlemenize olanak sağlayan Rapid File Get'in kullanıcı arayüzü üzerinde dosyaları indirmek istediğiniz klasörü kolayca ayarlayabilirsiniz.

İndirme sırasında herhangi bir şekilde hatayla karşılaşılması durumunda, otomatik olarak dosyayı yeniden indirme seçeneğide program içerisinde yer alan özelliklerden bir tanesidir.

Sistem kaynaklarını neredeyse hiç kullanmıyor olması Rapid File Get'in neden bu kadar basit bir program olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Gelişmiş özelliklere sahip bir dosya indirme programı olmamasına karşın, amacınız sadece hızlı ve pratik bir şekilde internet üzerinden dosya indirmekse Rapid File Get'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Get YouTube Video

    Get YouTube Video ile YouTube üzerinden video indirebilirsiniz
  • File Downloader

    File Downloader, internet üzerinden istediğiniz dosyaları direkt olarak indirme imkanı sunan başarılı bir programdır.
  • Torrent File Hash Checker

    Bilgisayarınıza indirdiğiniz torrent dosyalarının tam olduğundan emin olmak için bu programı kullanabilirsiniz.
  • GetTube Video

    Onlarca video sitesini destekleyen ve bu sitelerden video indirebilmenize, indirdiğiniz videolarda çeviri yaparak cep telefonu ve birkaç platformda video izleyebilmenize olanak sağlayan pratik bir program olan Get Tube Video ile artık video sitelerin
  • Better File Rename

    Better File Rename, programlar arasında, en kapsamlı dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Quick File Renamer

    Windows için Quick File Renamer programı basit ve güvenli bir dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Swiss File Knife

    Swiss File Knife, komut satırında dosyaları yöneten ve metin işleyen dosya yöneticisidir.
  • File Attribute Changer

    File Attribute Changer, toplu olarak dosya ve klasör adlarını düzenleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.