Rapid Uploader

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,064 TOPLAM İNDİRME
0.6 MB DOSYA BOYUTU

RapidShare Uploader programı ile bilgisayarınızdaki dosyaları masaüstünüzde kurulum gerektirmeden çalıştıracağınız bu uygulama ile karşıya yükleyebilir, varsa RapidShare hesabınız ile ilişkilendirebilir ve istediğiniz kullanıcılar i

RapidShare'ı aktif kullanan bilgisayar kullanıcılarının RapidShare'a masaüstünden dosya yüklemelerini sağlayan bu küçük uygulama ile RapidShare internet sayfasının açık olmasına gerek kalmadan dosyalarınızı bu siteye yükleyebilirsiniz. Premium veya Collector hesabınızı girerek de dosya yükleyebileceğiniz bu küçük program ile artık RapidShare'a dosya upload etmek çok kolay.

Birçok gelişmiş seçeneği de sunan program ile dosyalarınızı karşıya yükleyebilir ve ardından yaptığınız ayarlamalar ile bilgisayarınızı bile kapatabilirsiniz. Gelişmiş olanaklar ve kolay kullanıcı arayüzü ve seçenekleri ile RapidShare'i aktif olarak kullanan bilgisayar ve internet kullanıcıları için oldukça yararlı bir program.

Ayrıca geçmişte bu program ile upload ettiğiniz dosyaları da görebilir ve indirebilirsiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Neembuu Uploader

    Neembuu Uploader ile birden fazla dosya yükleme servisine aynı anda dosya yükleyebilirsiniz.
  • Image Uploader

    Image Uploader ile saniyeler içerisinde resimlerinizi görüntü paylaşma servislerine yükleyerek paylaşabilirsiniz.
  • image32 Uploader

    image32 Uploader, medikal resimlerinizi image32 web sitesi üzerine kolayca yükleyebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • File & Image Uploader

    File & Image Uploader, resim ve dosyalarınızı internet üzerinde birbirinden farklı 250 sunucuya yükleyebileceğiniz başarılı ve etkili bir programdır.
  • Metro Image Uploader for the Cloud

    Metro Image Uploader for the Cloud, resim dosyalarınızı Dropbox hesabınıza yüklemenize ve paylaşmanıza yardım etmek için tasarlanmış basit ve kullanışlı bir programdır.
  • Rapid File Get

    Rapid File Get, internet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde dosya indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Soft4Boost Device Uploader

    Soft4Boost Device Uploader, akıllı telefonlar veya taşınabilir cihazlar üzerine kolay bir şekilde dosyalarınızı aktarabileceğiniz basit bir dosya yönetim programıdır.
  • Free YouTube Uploader

    Free YouTube Uploader, birden fazla videoyu aynı anda YouTube'a yüklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.