RapidShare Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
616,750 TOPLAM İNDİRME

RapidShare Downloader rapidshare linklerini daha kolay ve hızlı indirmeniz için geliştirilmiş Türkçe bir indirme yöneticisi.

Bu program zararlı yazılımlar barındırdığı için yayından kaldırılmıştır. Alternatifleri görmek için Dosya İndirme Yöneticileri kategorisine göz atabilirsiniz.

Rapidshare Downloader Rapidshare.com’dan kolay bir şekilde dosya indirmek için geliştirilmiştir. RapidShare.com linklerini kopyalayıp programa yapıştırarak çok basit bir şekilde indirme listenizi oluşturabilirsiniz.

Dosyaları artık teker teker indirmek, sıradaki dosyayı indirmek için indirdiğiniz dosyanın bitmesini beklemek zorunda değilsiniz, indirmek istediğiniz linkleri programa ekledikten sonra belirlediğiniz ayarlara göre indirme işlemi yapılacaktır. Premium Rapidshare hesabı ile de kullanılabilen program Türkçe arayüzü ve ücretsiz oluşuyla tercih edilebilecek bir program. Programla Facebook'ta izlediğiniz videoları da indirebiliyorsunuz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candisoft Load!

    Rapidshare ve YouTube başta olmak üzere çeşitli sitelerden dosya indirebilmek için bu indirme yöneticisini kullanabilirsiniz.
  • Mipony

    Mipony ile Rapidshare ve Megaupload gibi dosya barındırma servislerinden kolay ve hızlıca dosya indirebilirsiniz.
  • jDownloader

    jDownloader programı, Rapidshare, Megaupload vb. dosya barındırma sitelerinden sürekli olarak çok sayıda dosya indirmek durumunda olanlara mükemmel bir çözüm olarak geliştirilen ve tamamen Java ile yaratılmış ücretsiz bir dosya indirme yön
  • RapGet

    RapGet,Rapidshare,Megaupload vs. gibi daha birçok farklı hosting sitelerinden legal yolla dosya indirmek için tasarlanmış bir programdır.
  • Jordy Downloader

    Jordy Downloader ücretsiz ve hızlı bir şekilde internetten dosya indirmenizi sağlayan bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Web Downloader

    Web Downloader kolay kullnıma sahip bir dosya indirme yöneticisidir
  • Star Downloader Pro

    Star Downloader Pro indirme yöneticisiyle indirme işlemleri daha düzenli ve hızlı olacak.
  • Youku Downloader

    Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.