Rappelz

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
29,610 TOPLAM İNDİRME
0.66 MB DOSYA BOYUTU

Oyun stilinize göre geliştirebileceğiniz yeteneklerle fantastik bir dünyada maceraya atılmak ister misiniz? Ücretsiz ve Türkçe bir MMORPG oyunu olarak karşımıza çıkan Rappelz'de karakterinizi stratejilerinize göre geliştirerek bu fantastik

Yeni ve Türkçe bir MMORPG oyun alternatifi arayan oyun severler için Rappelz çok cazip bir seçenek. Oyun stilinize göre sihir ve yetenekler seçebildiğiniz oyun farklı stratejilere göre değişen maceraların kapısını aralıyor.

Oyunun Hikayesi:
Başlangıçta sadece "Yaradılış" ve "Yıkım" vardı ve bu unsurları zapt etmek içinde iki tanrı. Sonrasında tanrılar takipçilerini insanlarla buluşmaya yolladılar ki onlara uygarlıklarını inşa etmeye yardımcı olsunlar. Bu takipçiler ışığın temsilcileri Devalar'dı. Ve karanlığın temsilcileri Asuralar. Çalkantılı bir dönemden sonra Gaia halkı daha huzurlu günlerine kavuştu.
Bu genç halkın içinden bir "Cadı" doğdu, Gaialı kadın Işığın ve Karanlığın Tanrıları tarafından kurulan düzene karşı ayaklandı. Güçleri müthişti ve sarf ettiği kelimeler çok büyük çapta bir topluluğu etkisi altına aldı, öyle ki Devalar, Asuralar ve Gaialılar onu yakalayıp susturabilmek için birleşmek zorunda kaldılar. Cadı ve orduları sonunda mağlup oldular ama savaşın ruhlarda bıraktığı izler sonsuza dek ruhlarda kalacak.
Yıllar sonra...
Cadının kelimeleri hala Gaialı'ların hafızasında, "Ya cadı haklı idiyse?" sorusu halen cevap bulamadı.

 

Sezer Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!