Raptr

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
920 TOPLAM İNDİRME

Raptr, 12.5 milyon kayıtlı kullanıcısıyla dünya üzerindeki en büyük oyun platformlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Raptr tamamen oyun üzerine yapılmış bir internet sitesidir. Kullanıcılar kayıt olarak siteye girdikten sonra en sevdikleri oyun başlıkları altında bir çok bilgiye ulaşabilirler. Ayrıca site farklı platformlarda oyun başlıkları altında kullanıcılara güncellemeleri ve oyunla ilgili haberleri ulaştırır.

Raptr, neredeyse tüm popüler oyun platformları ve ağları; PlayStation, Xbox, Nintendo, Windows, Android ve Apple'da dahil olmak üzere kapsamaktadır. Kullanıcılar sevdikleri oyun ağı üzerinde herhangi bir kaynak bulmak için Raptr üzerindeki etiket ve kimlik sisteminden yararlanarak arama yapabilmektedirler.

Aynı zamanda kullanıcılar Raptr üzerinde indirilebilir içerikler bulabileceği gibi, forum ortamında diğer kullanıcılar ile oyunlar hakkında bilgi alışverişi yapabilir ve tecrübelerini paylaşabilirler. Lisanslı oyunlarınız site üzerinde listelenir ve oyun üzerindeki başarınıza göre internet sitesi üzerindeki sıralama listelerinde yer alabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook

    Facebook en vazgeçilmez sosyal medya uygulamalarından bir tanesi
  • Linkedin

    Profesyonel ve akademik hayatta sosyal medya kullanımını önemsiyorsanız Linkedin'i kullanabilirsiniz.
  • Chill

    Sosyal medya devriminin ikinci ilginç projesi Chill, video paylaşım ve listeleme servislerinden en ilginç olanı.
  • HootSuite

    HootSuite Facebook, Twitter, Foursquare, LinkedIn, Myspace, Wordpress hesaplarının tek bir web arayüzünden yönetilmesi ve sosyal medya kampanyalarının monitörlenmesi için kullanılan başarılı bir uygulama.
  • What the Trend

    Twitter'da popüler olmayı başaran konuları, ülkelere göre trendleri ve popüler Twitter kullanıcılarını raporlamanızı sağlayan What the Trend, sosyal medya uzmanlarının yararlandığı araçlar arasında.
  • AddMeFast

    Eğer sosyal ağlardaki takipçilerinizi kolayca arttırmak istiyorsanız bu web uygulamasını hemen kullanabilirsiniz.
  • Klout

    Sosyal medyada yer alırken popülerliğinizi de ölçmek istiyorsanız kullanmalısınız
  • Schemer

    Yaptığınız ve yapmak istediklerinizi kolayca paylaşıp tavsiye edebileceğiniz Google'ın yeni sosyal ağ uygulaması.