Raunt Cep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,791 TOPLAM İNDİRME

Raunt Cep, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz, üniversiteye hazırlık sürecinde kişisel asistanınız olacak bir eğitim uygulamasıdır.

Raunt Cep, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere rehberlik etmesi için tasarlanmış bir eğitim uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde kullanabileceğiniz uygulamada, istediğiniz okulu ve bölümü kazanmak için kendinize yol çizebilir ve çalışmalarınızı düzenli olarak takip edebilirsiniz. Şuanda birçok eksiği bulunsa da ilerleyen dönemlerde adını sıkça duyacağımız bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Üniversite hazırlanan öğrenciler gerek okullarında gerekse özel eğitim aldıkları yerlerde rehberlik hizmeti alsalarda, teknolojinin gelişmesiyle bunu mobil platformlarla entegre etme ihtiyacı duyuldu. Raunt Cep uygulaması da bana kalırsa fikir olarak en güzel uygulamalardan biri ve sizlerle paylaşma ihtiyacı hissettim. Kağıt üzerinde çözdüğünüz testin cevaplarını, her testin sağ üst köşesinde bulunan karekodu okutarak Raunt Cep Uygulaması üzerinden sisteme girebiliyorsunuz ama bu sistemin tam olarak oturmadığını söylemek zorundayım. Diğer yandan Bugün Ne Çalışmalıyım? gibi rehberlik eden kategorilerde bulunuyor. Bildirim sistemi sayesinde sınav performanslarınızı, hangi konulara çalışmanız gerektiğini ve hangi testleri çözmeniz gerektiğinizi alabiliyorsunuz. Ama dediğim gibi sistemde şuan pek çok hata var ve kullanıcıların en çok şikayet ettiği konulardan biri de bu. 

İçerisinde YGS-LYS Puan Hesaplama fonksiyonu da bulunan Raunt Cep'i ücretsiz indirebilirsiniz. Umarız kısa sürede eksikleri kapatırlar. 

Gökhan Abay

Raunt Cep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
265 TOPLAM İNDİRME

Raunt Cep, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz üniversiteye nasıl hazırlanmalıyım temalı eğitim uygulamasıdır.

Raunt Cep, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin çok hoşuna gidecek bir eğitim uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye'de daha önce bir benzeri üretilmemiş olan uygulamaya, iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlar ve iPad tabletlerden ulaşılabiliyor. Öğrencilerin kişisel üniversiteye hazırlık asistanı olarakta niteleyebileceğimiz Raunt Cep'i dilerseniz biraz daha yakından irdeleyelim.

YGS ve LYS hazırlık sürecindeki öğrenciler genellikle çok stresli bir süreçten geçiyorlar. Raunt Cep'de bu süreci daha kolay geçirmenize imkan tanıyan bir uygulama olarak ön plana çıkıyor. Şimdilik büyük eksikleri olsa da ilerleyen dönemlerde çok daha iyi yerlere gelecek Raunt Cep'de, "Bugün Ne Çalışmalıyım?, Testlerim, Konu Anlatımları, Performansım, Tercih Listem, Mesajlar ve Takvim" bölümleri bulunuyor. Fakat bu bölümler tam oturmamış ve kullanıcılar şikayet etmekte çok haklılar. Hataların çok olduğunu ve kısa zamanda düzeltilmesini gerektiğini söylemem gerek. Diğer yandan düşünce olarak çok beğendiğimi de itiraf etmeliyim.

Eğer akıllı cihazınızda sınava hazırlık sürecinizi rahat takip edebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız, eksikleri olsa da Raunt Cep'i ücretsiz indirebilirsiniz. Ayrıca YGS-LYS Puan hesaplama fonksiyonunu da ücretsiz kullanabileceğinizi söylemeden geçmeyelim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KPSS Cep Eğitim

    KPSS Cep Eğitim ile KPSS soru yarışmasına katılabilirsiniz
  • Cep Tercih

    Cep Tercih, üniversite tercihi yapmak üzere olan öğrencilere yardım amacıyla geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Vodafone Cep Bağış

    Vodafone Cep Bağış ile mobil cihazınızdan kolayca bağış yapabilirsiniz.
  • Vodafone Cep Cüzdan

    Vodafone Cep Cüzdan ile tüm finansal işlemleri kolayca yapın.
  • Vodafone Cep Sağlık

    Vodafone Cep Sağlık ile sağlık hizmetlerine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Cep İlaç

    Cep İlaç, Andorid için hazırlanmış bir ilaç rehberi uygulamasıdır.
  • LG Cep Foto

    LG Cep Foto uygulaması ile fotoğraflarınızı akıllı telefon ve tabletinizden düzenleyebilir ve yazdırabilirsiniz.
  • Enpara.com Şirketim Cep Şubesi

    Enpara.com Şirketim Cep Şubesi uygulaması ile Android cihazlarınızdan şirket hesaplarınızı kolayca yönetebilirsiniz.