Rayman Fiesta Run

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,170 TOPLAM İNDİRME
97.6 MB DOSYA BOYUTU

Rayman Fiesta Run türünün en iyi temsilcilerinden biridir

Rayman Fiesta Run, Windows 8.1 işletim sistemlerini kullanan bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz, size büyük bir eğlence sunacak bir platform oyunudur.

Rayman bilgisayarlarda ilk çıkan ve en başarılı platform oyunlarından biriydi. Kahramanımız Rayman bu türde Mario'dan sonra en çok tanınan oyun kahramanlarının arasında yer alıyor.

Rayman serisinin yeni oyunu bizi heyecan dolu bir maceraya konuk ediyor. Oyunda yer alan birçok farklı bölüm ve farklı dünyalar kendilerine has eşsiz tasarımlara sahip. Zekamızı kullanmamızı gerektiren bulmacalar oyun içerisine serpiştirilirken zıplama, koşma gibi standart yeteneklerimizin yanında duvarlara tırmanabiliyoruz, düşmanlarımızı yumruklayarak yolumuzu açabiliyoruz ve hatta uçabiliyoruz.

Rayman Fiesta Run bize kendine has temalara sahip olan 4 farklı dünya ve 75'in üzerinde bölüm sunmakta. Bu görevlerde Rayman'ın büyüleyici özel yeteneklerini keşfedebiliyoruz ve farklı oyun modlarında yeteneklerimizi sınayabiliyoruz. Oyun grafik oılarak oldukça başarılı. Oyun müzikleri ise grafiklerdeki başarıyı koruyor. Bulunduğumuz dünyaya göre değişen müzikler oyuna özel bir hava katıyor. 

Eğer platform oyunlarını seviyorsanız Rayman Fiesta Run'ı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Rayman Fiesta Run

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
300 TOPLAM İNDİRME

Rayman Fiesta Run, hem akıllı telefon hem de tabletinizde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.

Rayman Fiesta Run, Ubisoft’un efsanevi karakteri Rayman’ın yeni maceralarını konu alan bir platform oyunudur. Heyecanlı sahnelerin yer aldığı oyunu hem akıllı telefonunuzda hem de tabletinizde uzun süre boyunca hiç sıkılmadan keyifle oynayabilirsiniz.

App Store’da 2012 yılının en iyi oyunu seçilen Rayman Jungle Run’ın devamı niteliğinde hazırlanan Rayman Fiesta Run, yerinde duramayan Rayman adlı karakterin Fiesta’da geçen yeni macerasına dalış yaptığımız bir oyun. 75 bölümden fazla seviyenin yer aldığı oyunda Rayman uçma, zıplama, duvara tırmanma yeteneklerinin yanı sıra kayma, yüzme, küçülme gibi yeni güçlere sahip. Rayman’ın yeni güçlerini açığa çıkarmanız sizin elinizde.

Etkileyici grafiklerle süslenen ve sürükleyici oyun deneyimi yaşatan Rayman Fiesta Run’da şenliklerle dolu 4 yeni dünyada geçiyor. Onlarca seviyenin yer aldığı oyunda her bölümün sonunda karşınıza son derece kötü görünümlü yaratıklar çıkıyor. Ölüler Adası’na ulaşmak için bu yaratıkları yenmeli ve yolunuza devam etmelisiniz. Yol boyunca karşınıza çeşitli tuzaklar ve oldukça kızgın düşmanlar çıkacak. Uça sarı yaratıkları toplayarak yeni güçler ve müthiş ödüller kazanabilirsiniz. Oyunda elde ettiğiniz başarımları, etkinliklerinizi Facebook’ta paylaşmanız da mümkün.

Rayman Jungle Run oyununu oynadıysanız Rayman’ın Fiesta dünyasında geçen bu yeni oyununu da kesinlikle seveceksiniz.

Erkan Calp

Rayman Fiesta Run

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
92.8 MB DOSYA BOYUTU

Rayman Fiesta Run, efsanevi karakter Rayman'ın yeni oyunudur.

Rayman Fiesta Run, harika grafikleri ve sürükleyici oynanışı ile dikkat çeken tüm iOS cihazlarıyla uyumlu platform türünde bir oyundur. Milyonlarca oyuncunun beğenerek oynadığı Rayman Jungle Run’ın bir sonraki oyunu olan Fiesta’da sevimli kahraman Rayman artık daha güçlü ve yeni yetenekler kazanmış durumda.

Fiesta’da geçen birbirinden zorlu 75’den fazla bölümün yer aldığı oyunda karşınıza çıkan engelleri aşarak ilerliyor, en fazla puanı toplamaya çalışıyorsunuz. Zekice hazırlanmış tuzaklar, bulmacalar ve zayıf yönlerini keşfedeceğiniz bölüm sonu yaratıkları oyuna heyecan katan öğeler arasında yer alıyor. Efsanevi karakterimiz Rayman, bu engelleri aşmak için adeta şekilden şekile giriyor. Kimi zaman yüzerek, kimi zaman zıplayarak, kimi zaman kayarak, kimi zaman da küçük bir kahrama dönüşerek önünüzdeki engelleri aşıyorsunuz. Bölüm sonu yaratıklarını daha kolay yenmenizi sağlayacak güçlendirmeleri almak ve harika ödüller kazanmak için uçan sarı yaratıklara dokunmanız gerekiyor.

Bir önceki oyun olan Rayman Jungle Run’da harika görünen grafikler Rayman Fiesta Run’da daha da geliştirilerek göz kamaştırıcı hale getirilmiş. Modellemeler –mobil platforma göre- oldukça başarılı. iOS oyun kumandası desteği de sunan oyunda yaptığınız her şeyi Facebook’taki arkadaşlarınızla paylaşabiliyor, dünya haritası üzerinden arkadaşlarınızı takip edebiliyorsunuz.

Rayman Fiesta Run, hem iPhone hem de iPad’inizde ister dokunmatik ekran üzerinden isterseniz de iOS oyun kumandanızla oynayabileceğiniz aksiyon dolu sahneler içeren mükemmel bir platform oyunu.

Erkan Calp

Rayman Fiesta Run

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
496 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Rayman Fiesta Run bol eğlence sunan bir platform oyunudur

Rayman Fiesta Run klasik bilgisayar oyunu kahramanları arasında yer alan Rayman'ın en son maceralarını Windows Phone işletim sistemine sahip mobil cihazlarımıza taşıyan bir platform oyunudur.

Rayman Fiesta Run bizi heyecan dolu bölümlerde efsanevi bir maceraya davet ediyor. Süper kahramanımız Rayman oyunda hedefini gerçekleştirebilmek için zıplayabiliyor, duvarlara tırmanabiliyor, düşmanlarını yumruklayabiliyor ve hatta uçabiliyor. 75'in üzerinde farklı bölümün yer aldığı Rayman Fiesta Run'da her bölüm özenle tasarlanmış ve farklı bulmacalarla süslenerek zengin bir içerik ile donatılmış. Oyunda 4 farklı dünya yer alıyor ve bu dünyada geçen bölümler kendilerine ait özel temalara sahip. Bölüm sonu canavarları ile yapacağımız savaşlar ise oyuna renk katıyor.

Rayman Fiesta Run'da Rayman bölümlerdeki birçok farklı koşula ayak uydurabilmekte. Yeri geldiğinde kayabilen Rayman yüzebiliyor ve kimi zaman minik bir kahramana dönüşebiliyor. Bütün bu farklı şartları bulmacaları çözmek ve oyunda ilerlemek için kullanıyoruz. Oyunun oynanışı oldukça eğlenceli ve Rayman Fiesta Run grafik motoru oldukça iyi bir iş çıkarıyor. Oyunun grafikleri göze oldukça hoş görünmekte ve akıcı bir şekilde görüntülenebilmekte.

Eğer platform oyunlarını seviyorsanız Rayman Fiesta Run güzel bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rayman Jungle Run

    Rayman Jungle Run, sevimli karakter Rayman'ın ormanda geçen yeni macerasını konu alan platform oyunudur.
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz bize bilgisayarımızda Temple Run keyfini sunuyor
  • Hunger Games: Panem Run

    Hunger Games: Panem Run, Açlık Oyunları Ateşi Yakalamak filminin resmi Windows 8.1 oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Rayman Origins

    Platform oyunu severlerin yakından tanıdığı Rayman serisinin yeni oyunu Rayman Origins oyun demosu.
  • Rayman Legends

    Rayman Legends aksiyon ve heyecan dolu başarılı bir platform oyunudur
  • Ocean Run 3D

    Ocean Run 3D, su altı dünyasında macera arayan sörfücünün yerine geçtiğiniz aksiyon dozu yüksek bir oyun.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.