Rayman Jungle Run

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,179 TOPLAM İNDİRME
58.2 MB DOSYA BOYUTU

Rayman Jungle Run, sevimli karakter Rayman'ın ormanda geçen yeni macerasını konu alan platform oyunudur.

Ubisoft’un maskotu Rayman yeni macerası ile geri döndü. Her türlü canavar ve tehlikelerle dolu ormanda sevimli ve yerinde duramayan kahramanımıza yardım etmelisiniz. Zekice hazırlanmış 70 harika bölümü tamamlamak için Rayman’ın yeni güçlerini keşfedin.

Efsanevi karakter Rayman ve Rayma’ın en iyi arkadaşı Globox’ı yönettiğimiz oyun Rayman Jungle Run adını taşıyor. Farklı atmosfer ve oynanışa sahip 7 dünya keşfedeceğiniz oyunda sevimli karakterimiz artık daha yetenekli. Zıplayarak, yumruklayarak, uçarak, duvarlarda koşarak yol boyunca önünüze çıkan engelleri aşacaksınız.

Sürükleyici oynanışa sahip oyunda geçtiğiniz her bölüm sonrası karakterlerlerin yeni özellikleri ile tanışacak ve yepyeni bir dünyaya geçiş yapacaksınız. Engel tanımayan Rayman’ın yeteneklerine inanamayacaksınız. Sonsuz koşu türündeki oyunları beğeniyorsanız, aksiyon dolu sahnelerle dolu Rayman Jungle Run’a bayılacaksınız.

Rayman Jungle Run Özellikleri:

  • Çok sayıda lums’ları toplamaya çalıştığınız 70 harika bölüm
  • Kilidini açacağınız yetenekler
  • Kendi atmosfer ve oynanışları ile keşfedeceğiniz 7 dünya
  • Kolay ve eğlenceli oynanış
  • Rayman veya Globox karakteri ile oynama

Erkan Calp

Rayman Jungle Run

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,323 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Rayman Jungle Run, Android telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz en heyecanllı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.

Rayman Jungle Run, tüm yaştan oyuncuların oynayabileceği ve uzun süre oynayarak usta olabileceğiz bir Android aksiyon oyunudur. Son sürümü ile birlikte eklenen 20 yeni bölüm ile daha da eğlenceli hale gelen oyunda, oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Koşarak ilerledğin oyunda düşen kayalardan kaçacak ve aynı zamanda size atılan bombalardan kaçacaksınız. Oynadıkça yeni yeteneklerin ve yeni dünyaların kilidini açacağınız oyunun bağımlısı haline gelebilirsiniz. Standart koşu ve aksiyon oyunlarına göre çok daha eğlenceli ve heyecanlı bir oyun yapısına sahip olan Rayman Jungle Run'ı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Özellikler:

  • Muhteşem grafikler
  • Keşfetmek için yeni dünyalar
  • Kilidini açmanız gereken yeni güçler
  • Harika müzikler
  • Sorunsuz ve kolay dokunmatik kontrol mekanizması
  • Cihazınızda kullanabileceğiniz birbirinden güzel duvar kağıtları

Oyun sahip olduğu grafikler ve oyun içinde çalan muhteşem müzikler ile benzer oyunlardan bir adım öne çıkmaktadır. Ücretli olmasına rağmen verdiğiniz paranın karşılığını kesinlikle alacağınızı düşündüğüm en iyi aksiyon oyunlarından bir tanesidir.

Uygulamanın aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

Rayman Jungle Run

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME
50.3 MB DOSYA BOYUTU

Rayman Jungle Run, birbirinden eğlenceli bölümlerde kontrol ettiğiniz Rayman karakteri ile birlikte tehlikelerden kaçmak için koşacağınız iOS aksiyon oyunlarından bir tanesidir.

Rayman Jungle Run, gerek muhteşem grafikleri gerekse oyun içindeki şarkılar ile oldukça eğlenmenizi sağlayacak olan iOS oyunlarından bir tanesi.

Oyundaki amacınız sürekli koşarak bölümleri başarılı bir şekilde bitirmek. Fakat bunu yapabilmeniz için ormanda koşarken size atılan bombalardan ve yukarıdan düşen ateşli kayalardan kaçmanız gerekmektedir. Bir çok farklı yeteneğinizin bulunduğu oyunda yeni yetenek ve güçlerinizin kilidini açtırmak için daha çok oynamalısınız.

Muhteşem grafik ve müzikleri dışında sorunsuz ve kolay bir kontrol sitemine sahip olan oyunda, Game Center üzerinden arkadaşlarınız ve diğer oyuncular ile liderlik mücadelesi verebilirsiniz.

Oynaması kolay olan fakat ustalaşmanın zaman aldığı Rayman Jungle Run, uzun süreli bir oyun olarak vaktinizi eğlenceli ve heyecanlı geçirmenizi sağlıyor.

Özellikler:

  • Muhteşem grafikler
  • Keşfetmek için yeni dünyalar
  • Kilidini açmanız gereken yeni güçler
  • Harika müzikler
  • Sorunsuz ve kolay dokunmatik kontrol mekanizması
  • Cihazınızda kullanabileceğiniz birbirinden güzel duvar kağıtları

iPhone ve iPad'leriniz üzerinden satın alarak oynayabileceğiniz Rayman Jungle Run oyununu kesinlikle indirerek oynamanızı tavsiye ederim. Oyunun son sürümü ile eklenen 20 adet yeni bölüm ile daha fazla eğlenebilmek mümkün.

Oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olmak isterseniz aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Rayman Jungle Run

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Rayman Jungle Run, sevimli karakter Rayman'ın yeni macerasını konu alan platform türünde bir oyundur.

Rayman Jungle Run, Ubisoft’un sevimli ve yaramaz kahramanı Rayman’ın yeni maceralarını konu alan aksiyon dolu sahneler içeren platform türünde bir mobil oyundur. Her yaştaki oyuncuya hitap eden oyun ücretsiz olarak sunuluyor.

Ubisoft’un efsanevi kahramanı Rayman, yeni maceraları ile tekrar karşınızda. Zekice hazırlanmış tuzaklarla dolu 70 harika bölümün bulunduğu oyunda farklı atmosfer ve oynanışlar içeren dünyalarda gezintiye çıkacaksınız. 7 farklı dünyada yol boyunca karşınıza çeşitli engeller ve yaratıklar çıkacak. Rayman’ın yeteneklerini kullanarak seviyeleri en yüksek skorla tamamlamalısınız.

Sevimli ve yerinde duramayan karakterimizle engelleri aşmak için bazen hızlıca koşmanız, bazen uçmanız, bazen duvarlara tırmanmanız, bazen de zıplamanız gerekecek. Bölümleri tamamlamak içinse Rayman’ın tüm güçlerini yerinde ve tam zamanında kullanmalısınız. Rayman’ın gücünün bittiği yerde oyuna Rayman’ın en iyi arkadaşı Globox adlı karakter ile devam edebilrsiniz. Ortalığa mutluluk saçan bu karakterin de kendine özgü güçleri var.

Rayman Jungle Run, Windows Phone’lu akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir platform oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rayman Fiesta Run

    Rayman Fiesta Run türünün en iyi temsilcilerinden biridir
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz bize bilgisayarımızda Temple Run keyfini sunuyor
  • Hunger Games: Panem Run

    Hunger Games: Panem Run, Açlık Oyunları Ateşi Yakalamak filminin resmi Windows 8.1 oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Rayman Origins

    Platform oyunu severlerin yakından tanıdığı Rayman serisinin yeni oyunu Rayman Origins oyun demosu.
  • Rayman Legends

    Rayman Legends aksiyon ve heyecan dolu başarılı bir platform oyunudur
  • Ocean Run 3D

    Ocean Run 3D, su altı dünyasında macera arayan sörfücünün yerine geçtiğiniz aksiyon dozu yüksek bir oyun.
  • DISNEY THE JUNGLE BOOK

    DISNEY THE JUNGLE BOOK klasik bir platform oyunudur
  • InMind VR

    InMind VR, Oculus Rift için tasarlanmış arcade öğeleri taşıyan kısa bir macera oyunudur.