Razer Comms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,170 TOPLAM İNDİRME
45.09 MB DOSYA BOYUTU

Razer Comms ile oyunlarınız bölünmeden yazışıp sesli görüşmeler yapabilirsiniz

Razer Comms, dünyaca ünlü oyun ekipmanları üreticisi Razer tarafından oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir anlık mesajlaşma ve sesli görüşme yazılımıdır.

Tamamen ücretsiz bir yazılım olan Razer Comms bize yüksek kalitede sesli görüşmeler yapma imkanı sunuyor. Benzer VoIP iletişim araçlarına göre hissedilir bir ses kalitesi farkı sunan yazılım aracılığıyla arkadaşlarımızla bire bir yazışmalar ve sesli görüşmeler yapabilmenin yanında grup sohbetleri yapabilmekteyiz. Programı kullanarak arkadaşlarımıza dosya gönderip arkadaşlarımızdan dosya alabiliyoruz.

Razer Comms'u oyunlarımızı başlatmak için bir araç olarak da kullanabiliriz. Programın bu özelliği sayesinde bütün oyunlarımıza tek bir yerden ulaşabiliyoruz. Fakat Razer Comms'u ön plana çıkaran en büyük özelliği oyunlarımızı bölmeden iletişim kurmamıza imkan tanımasıdır. Yazılımın bu özelliği bizi yazışmalar için oyun sırasında sürekli Alt+Tab yapma derdinden kurtariyor.

Razer Comms özel bir Android versiyonununa da sahiptir. Programın Android uygulamasını kullanarak telefondan bilgisayarı veya bilgisayardan telefonu arayabiliyor, yazılı mesajlar gönderebiliyoruz. Bu nedenle oyun başında olmasak bile arkadaşlarımızı oyunlarını bölmeden arayabiliyor, mesaj gönderebiliyoruz.

Programın Android versiyonunu indirmek için:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Razer Synapse

    Razer Synapse, sahip olduğunuz Razer marka oyuncu ekipmanlarını kişiselleştirerek oyun performansınızı arttırmanızı sağlayan başarılı ve yararlı bir yazılım.
  • Razer Cortex

    Razer Cortex Gamecaster oyun videoları çekmenize yardımcı olan bir araçtır
  • Razer Game Booster

    Razer Game Booster tek tıklamayla sisteminizi en yüksek oyun performansı için optimize ederek sizlere daha hızlı ve akıcı bir oyun deneyimi sunar.
  • Razer Surround

    Razer Surround, sanal 7.1 kanal çevresel ses deneyimi yaşatan oyunculara özel ses programı.
  • VoipRaider

    VoipRaider son teknoloji ile çalışan yüksek kalitede dünya çapında iletişim imkanı sağlayan ücretsiz bir iletişim programıdır.
  • Discord

    Discord, topluluk kurmak için geliştirilmiş popüler sesli, görüntülü ve yazılı iletişim programı.
  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Ripcord

    Kullanışlı ve hızlı bir sohbet istemcisi