Readit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
202 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.

Readit, aylık 200 milyondan fazla kullanıcının ziyaret ettiği popüler sosyal medya sitesi Reddit.com’un içeriğine web tarayıcınızı açmadan erişme kolaylığı sunan en iyi istemci.

Windows 10 telefon ve tabletinize ücretsiz indirebileceğiniz Reddit istemcisi site kadar fonksiyonel tasarlanmış arayüzle bizleri karşılıyor. En yeni gönderiler, en çok tıklanan gönderiler, alt reddit’ler, videolar ve resimler kısacası Reddit.com’un tüm içeriği sekmeler halinde karşınızda. En güzeli de neyin nerede olacağına kendiniz karar verebiliyorsunuz. Başka bir deyişle özelleştirilebilir arayüzle geliyor diyebiliriz.

Hem dokunmatik cihazlarda hem de klasik bilgisayarlarda rahatlıkla kullanılabilen arayüzünün yanında özellikleri ile de platformdaki en başarılı Reddit istemcisi olduğunu bizlere gösteriyor. Gönderilere oy verme, yorum yapma, beğenmeme, içerikleri XBOX One’da görüntüleme, yorum yapıldığında anlık bildirim alma (Windows 10 yeni hızlı işlem merkezinde çıkıyor) gibi özellikler şu an kullanımda olanlar. Ayrıca kullanıcıları etiketleme, mesajlaşma, yorum arama, gönderileri filtreleme gibi özellikler de ilk güncellemede eklenecek.

Mobilden ayrı bir uygulama olarak tasarlanan diğer deyişle evrensel uygulama etiketini taşımayan Readit, Windows 10’da da reklamlı karşımıza çıkıyor ve ücretsiz indirebiliyoruz.

Erkan Calp

Readit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Readit, Reddit.com'un içeriğini Windows Phone telefonunuza ulaştıran en başarılı istemci.

Readit, kullanıcıların kendi yazılarını yazabildikleri ve bağlantı paylaşabildikleri bir sosyal haber platformu olan Reddit.com’un zengin içeriğini Windows Phone platformundan takip edebileceğiniz en iyi uygulama.

Windows Phone platformundaki en başarılı Reddit istemcisi olduğunu düşündüğüm Readit, hem özelleştirilebilir arayüzü hem de fonksiyonlarıyla dikkat çekiyor. Kendiniz gönderide bulunmanın ve kullanıcıların alt reddit’lerini bildirim yoluyla takip edebilmenin yanı sıra gönderileri filtreleyebiliyor, Imgur entegrasyonu sayesinde paylaşılan resimleri uygulamadan ayrılmadan görüntüleyebiliyor, sekme düzeni sayesinde en son paylaşılan ve en çok ilgi gören gönderilere tek dokunuşla bakabiliyorsunuz. Arayüz gerçekten çok sade yapılmış ve webdekinden çok daha hızlı ulaşılabilir menülerle süslenmiş.

Sıkı bir Reddit takipçisi iseniz Readit’in anlık bildirim özelliğini çok seviceğinize eminim. Kullanıcılar yeni bir şey paylaştıklarında, mesaj gönderdiklerinde veyahut yorum yazdıklarında anında telefonunuza düşüyor. Ayrıca hızlı erişim için alt reddit’leri başlangıç ekranınıza sabitleme şansına da sahipsiniz.

Windows Phone platformunda öne çıkan Baconit’in pabucunu dama atan Readit’in tek eksi yönü Türkçe dil desteğine sahip olmaması ve ücretsiz sürümde rahatsız edici boyutta olmasa da reklam sunması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.
  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.
  • CNET

    CNET'in resmi Windows 8 uygulaması ile teknoloji dünyası parmaklarınızın ucunda.
  • TRT Haber

    TRT Haber ile Türkiye ve Dünya gündemini takip edebilir, ilginizi çeken konularda yazılmış haberlere anında ulaşabilirsiniz.