Readly

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

800'den fazla dergiye abone olmanızı sağlayan Readly hizmetinin Windows 8 için ücretsiz uygulaması.

Windows 8 kullanıcıları için masaüstü uygulaması olarak da sunulan Readly, web deneyiminden daha fazlasını arayanlar için ücretsiz sunulan bir çalışma. 800'den fazla dergiyi takip etmek için aylık 10 dolarlık bir ödeme yaptığınız bu uygulamayı ücretsiz olarak indirdikten sonra üyelik işleminizi tamamlamanız gerekiyor.

Dünyanın en çok sevilen dergilerini bir araya toplamayı başaran Readly, 800'ü aşan farklı kaynağı bir arada bulunduryor. Bunların arasında dikkat çekenler elbette Rolling Stone, Women's Health, Men's Health, Saveur, Popular Science ve Prevention gibi aylık dergiler. Tüm bu kaynaklara sorunsuz ve sınırsız bir erişim gerçekleştirebiliyorsunuz.

Üyelik işlemini tamamladığınızda giriş yetkisini size sunan uygulama kullanmış olduğunuz platformlara göre ayarlanmış bir arayüze sahip. Bu nedenle masaüstündeki Windows 8 uygulaması da kendine has bir deneyim sunuyor. Öte yandan aynı hesapla dilerseniz telefonlarınızdan veya tabletlerinizden de dergilere ulaşabiliyorsunuz. Olur da birden çok kişi aynı hesaba bağlanırsa 5 farklı cihaza tam yetki verip ailece farklı dergiler okumanız mümkün.

Sadece bir dergi okuma aracı olmayan Readly, dergilerin içeriklerini yakınlaştırma, sayfaları yer imi olarak kaydetme ve sosyal medya hesaplarından paylaşma gibi modern özellikleri de kullanmanızı sağlıyor. Her gün güncellenen veritabanına eklenen dergiler sayesinde ilgi alanınız için sınırsız okuma materyali elde ediyorsunuz. Bu nedenle Readly ile sıkılacağınıza pek ihtimal vermiyorum.

Üyelik başvurularını kabul etmeniz durumunda 2 haftalık bir deneme süresi sunan Readly, bu süre zarfın ücretsiz oalrak dergileri takip etmenize izin veriyor. Süre dolduğunda hizmete devam edebilmeniz için aylık 10 dolar ödemeniz gerekiyor.

Alper Çetiner

Readly

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

800'den fazla dergiye abone olmanızı sağlayan Readly hizmetinin Android için ücretsiz uygulaması.

Bir web hizmeti olarak başlayan Readly, 800 farklı dergiyi ayda 10 dolarlık bir ücret karşılığında takip etmenizi sağlıyor. Android için ücretsiz olarak indirilen bu uygulamayı mobil cihazınıza yükledikten sonra yapmanız gereken işlem, Readly'nin resmi sayfasından üyelik başvurusu yapmak.

Popüler dergilerin neredeyse tümüne ulaşabileceğiniz Readly ile Rolling Stone, Women's Health, Men's Health, Saveur, Popular Science ve Prevention gibi aylık dergileri sorunsuz bir şekilde takip edip okuyabiliyorsunuz.

Üye olmanızla birlikte sınırsız olarak 800'den fazla dergiye erişiminizi sağayan Readly, tablet, masaüstü ve cep telefonu için aynı hesapla erişim yapmanıza izin veriyor. Sizinle aynı anda okumak isteyen bir başka kullanıcı varsa bir hesaptan 5 farklı cihaz ile giriş yapabildiğinizi belirtelim.

Readly'nin güzel olan özelliklerinden bir tanesi de dilediğiniz makaleleri yakınlaştırabilmeniz, yer imi olarak kaydebilmeniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz. Her gün listeye yeni bir dergi ekleyen uygulama, mutlaka ilginizi çekecek bir alan yaratmayı başarıyor.

Üyelik başvurusu yapmanızla birlikte uygulamayı test etmeniz için size 2 haftalık ücretsiz bir deneyim sunuluyor.

Alper Çetiner

Readly

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
13.4 MB DOSYA BOYUTU

800'den fazla dergiye abone olmanızı sağlayan Readly hizmetinin iOS için ücretsiz uygulaması.

Popüler web hizmeti Readly, 800'den fazla sevilen dergiyi ayda 10 dolarlık bir ödeme koşuluyla takip etmenizi mümkün kılıyor. iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile bir sonraki aşamada yapmanız gereken işlem üyelik başvurusunu kapsıyor.

Popüler dergilerin hemen hemen hepsini barındıran Readly ile birlikte akla gelen ilk seçenekler arasında Rolling Stone, Women's Health, Men's Health, Saveur, Popular Science ve Prevention gibi aylık dergiler var. Bu dergilerin tamamını bu hizmet sayesinde vaktinde okumanız mümkün.

Üye olduktan sonra 800'den fazla sınırsız erişim sunan Readly, tablet, masaüstü ve cep telefonu üzerinden takip edilebilir arayüzlere sahip. Sizinle aynı hesaptan bağlanan cihazlar için de akıllı bir fikirle gelen hizmet, 5 farklı cihazın diledikleri zaman hizmete erişmelerini sağlıyor.

Readly'nin öne çıkan kullanışlı özellikleri arasında dilediğinizi makaleleri yakınlaştırma, yer imi olarak kaydetme ve arkadaşlarınızla paylaşma gibi örnekler var. Her gün güncellenen listesiyle zevkinize hitap edecek içerik konusunda sizi eksik bırakmayacak olan uygulama uzun vadeli bir keyif vaadetmek konusunda sorun yaşamıyor.

Üyelik başvurunuzunu tamamladığınız andan itibaren sunulan 2 haftalık deneme sürecinde ücretsiz olarak Readly uygulamasını test edip ödemeli sisteme geçip geçmeme konusunda karar verebiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Readly

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

800'den fazla dergiye abone olmanızı sağlayan Readly hizmetinin Windows Phone için ücretsiz uygulaması.

Windows Phone'a ulaşmayı başaran ve dünya üzerinde 1 milyondan fazla kişi tarafından indirilen Readly, 800'den fazla derigiyi ayda 10 dolarlık bir bedel karşılığında erişiminize açıyor. Ücretsiz olarak indirebilieceğiniz Readly, kurulumu gerçekleştikten sonra sizi üyelik başvurusuna yönlendiriyor.

Sevilen dergilerin neredeyse tamamını kapsayan geniş envanterinde önce çıkan örnekleri saymak mümkün değil. Popüler dergilerin neredeyse tümüne ulaşabileceğiniz Readly ile Rolling Stone, Women's Health, Men's Health, Saveur, Popular Science ve Prevention gibi aylık dergiler. Bu dergileri sınırsız ve sorunsuz bir şekilde takip edebiiyorsunuz.

Üyelik işlemini tamamlar tamamlamaz hizmet kapılarını açan uygulama 800 farklı dergiyi masaüstü, tablet, ve cep telefonu üzerinden takip edebilmeniz için platforma göre özenle tasarlanmış arayüz seçenekleri sunuyor. Olur da farklı cihazlardan eş zamanlı bir bağlantı gerçekleşirse bu durum için seçebileceğiniz 5 farklı cihazın olduğunu belirtelim. Böylece aileniz ve arkadaşlarınız da hizmeti paylaşabiliyorlar.

Readly, sunmuş olduğu dergilerin haricinde modern uygulamalara yakışır fonksiyonlara da sahip. Dilediğiniz makaleleri yakınlaştırma, sevdiklerinizi yer imi olarak kaydetme ve paylaşma seçenekleri sunan uygulama sosyal olmayı da başarıyor. Her gün güncellenen dergi listesiyle zevkinize hitap edecek sayısız örnekler sunan Readly, asla sıkılmayacağınız bir bilgi dağarcığını kapınıza getiriyor.

Üyelik başvurusu yapmanız durumunda ödemeyi derhal yapmanızı istemeyen Readly, ücretsiz olarak denemeniz için size 2 haftalık bir müddet tanıyor. Bu aşamadan sonra paralı aboneliğe geçiyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kara Tahta

    Eğlence amaçlı, paint programına rakip resim ve çizim aracı.::Kara Tahta.::...
  • 12-Ants

    12-Ants, masaüstünüz üzerinde karıncaların gezmesini sağlayan bir masaüstü eğlence programıdır.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Tag: The Power of Paint

    Popüler bir eğlence aktivitesi olan Paintball'un ücretsiz bilgisayar oyunu Tag: The Power of Paint ile eğlence bilgisayarınıza taşınacak.
  • The Jackbox Party Pack 5

    The Jackbox Party Pack 5, içerisinde birçok parti oyunu barındıran ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlence temalı bir yapımdır.
  • My Brother Rabbit

    My Brother Rabbit, bilgisayar üzerinden oynanabilen ve basit eğlence olarak tanımlanabilecek türde kendisine yer bulmayı başaran, bir tür macera oyunu olarak Steam’deki yerini almaya hazırlanmaktadır.
  • Trash Killer 2.0.3

    Trash Killer 2.0.3