Real Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
13,700 TOPLAM İNDİRME

Real Basketball, üç boyutlu grafikleriyle dikkat çeken bir Android basketbol oyunu.

Real Basketball, üç boyutlu grafikleriyle dikkat çeken bir Android basketbol oyunu.

Oyun severlerin ister çoklu isterlerse tekli olarak oynayabilecekleri Real Basketball, eğlenceyle basketbol sporunu bir araya getiriyor. Çoklu oyun seçeneğinde gerçek oyunculara karşı, tekli oyuncu seçeneğiyle de bilgisayara karşı mücadele edilebiliyor.

Oyuncu karakteri, oyuncu forması ve oyun toplarının değiştirilebildiği ve kişiselleştirilebildiği oyunda kazanılan başarılar karşılığında puanla alınıyor. Ve tabii ki kupalar kazanılıyor.

Onur Şendere

Real Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
600 TOPLAM İNDİRME
36.5 MB DOSYA BOYUTU

Real Basketball eğlenceli ve yüksek kaliteli bir basketbol oyunudur.

Eğer iOS cihazınızda eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız ve basketbolu seviyorsanız, Real Basketball basket yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz ücretsiz bir iOS oyunudur.

Bağımlılık yapıcı oyun yüksek kaliteli üç boyutlu grafikleri ve gerçekçi fizik hesaplamalarını oyunseverlere sunarak yoğunbeğeni kazanmaktadır. Türk firma Mobilecraft tarafından geliştirilen oyun ayarlar bölümünde Türkçe dil seçeneğine de yer vermektedir.

Farklı oyun modları sayesinde eğlencenizin sürekli olmasını sağlayan Real Basketball online altyapıya sahiptir ve multiplayer olarak arkadaşlarınızla ve dünya çapındaki oyuncularla yeteneklerinizi yarıştırabilmenize imkan tanır.

Real Basketball'da stilinizi farklı karaketler, basket topları, formalar ve basket sahaları ile yanstabilirsiniz. Yetenekleriniz karşılığında kupalar kazanabilir ve bonus içerikleri açabilirsiniz. Real Basketball şu özelliklere sahiptir:

  • Gerçekçi 3 boyutlu grafikler
  • 6 farklı oyun modu
  • Online multiplayer desteği ile gerçek oyuncularla karşılaşabilme
  • Sürpriz interaktif tecrübeler
  • 40 adet forma ve sınırsız kişiselleştirme seçenekleri
  • 20 adet basket topu ve sürpriz özellikler
  • 4 basket sahası
  • Farklı görevler sonucu elde edilebilecek kupalar
Can Erdil Şentürk

Real Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Real Basketball, Windows Phone platformundaki en gerçekçi oynanış ve en fazla moda sahip basketbol oyunu.

Real Basketball, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi basketbol oyunlarından biri ve hem görsel hem de oynanış açısından oldukça kaliteli olmasının yanında küçük boyutlu olmasıyla cihazda fazla yer kaplamıyor.

Android ve iOS platformunda ücretli ve ücretsiz onlarca kaliteli basketbol oyunu bulunurken Windows platformunda çok nadir karşımıza çıkıyor. Real Basketbol bunlardan biri. Oyuncu ve saha modellemelerinin yanı sıra gerçekçi fiziğiyle keyifli oynanış sunan basketbol oyununda 6 farklı mod (4’ü ücretsiz, 2’si ücretli olarak sunuluyor) yer alıyor. Dilerseniz tek başınıza dilerseniz de gerçek kişilere karşı performansınızı sergileyebiliyorsunuz.

Oyunda kendi profilinizi oluşturma şansına da sahipsiniz. Oyuncunuzun yüzünden formasına her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Özelleştirmenin yanı sıra farklı oyuncu, saha, üniforma seçimi yapabiliyorsunuz.

Bunca seçeneğin sunulduğu başka bir basketbol oyunu ile tanışmanız oldukça zor. Spor oyunlarına ilginiz varsa hazır ücretsiz iken kaçırmayın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Crazy Basketball

    Crazy Basketball ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil basketbol oyunudur
  • Doodle Basketball

    Doodle Basketball, basketbol severlerin keyifle ve ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android basketbol oyunu.
  • Jam City Basketball

    Jam City Basketball yüksek eğlence sunan bir mobil basketbol oyunudur
  • Ketchapp Basketball

    Ketchapp Basketball, Messenger'da oynanan basketbol oyununun zorlaştırılmış sürümü.
  • Tip-Off Basketball

    Tip-Off Basketball yeteneklerinizi yarıştırabileceğiniz eğlenceli bir basket oyunudur