Real Boxing Manny Pacquiao

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME

Real Boxing Manny Pacquiao mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur

Real Boxing Manny Pacquiao ünlü boks oyunu serisi Real Boxing'in yeni oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Real Boxing Manny Pacquiao'da ringer çıkıyoruz ve altın kemeri kazanmak için yumruklarımızı konuşturuyoruz. Oyunda haftalık turnuvalar yer alıyor, biz bu turnuvalara katılıp görevleri tamamlayarak özel ödüller kazanabilmekteyiz.

Online altyapıya sahip olan Real Boxing Manny Pacquiao'da diğer oyunculara karşı boks maçları yapabilmeniz de mümkün. Bu sayede oyundaki heyecan artıyor. Oyunda karşılaşmaları kazandıkça yeni ekipmanların kilidini açabiliyor ve boksörümüzü daha özel hale getirebiliyoruz.

Oyunculara Real Boxing Manny Pacquiao'da boksörlerini geliştirebilmek için antrenman yapma imkanı da veriliyor. Bu iş için spor salonunu ziyaret ederek eğitimleri tamamlıyoruz. Bunun yanısıra oyunda mini oyunlara da yer veriliyor.

Real Boxing Manny Pacquiao, oldukça kaliteli grafiklere sahip olan bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Real Boxing Manny Pacquiao

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
520 MB DOSYA BOYUTU

Real Boxing Manny Pacquiao mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur

Real Boxing Manny Pacquiao eğer Real Boxing oyunlarını oynayarak keyif aldıysanız hoşunuza gidebilecek bir başka mobil boks oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Real Boxing Manny Pacquiao'da oyuncular ünlü boks yıldızı Manny Pacquiao'nun yerine geçebiliyorlar. Oyunda dilerseniz boks kariyerinize adım atarak karşılaşmaları kazanabilir ve turnuvalarda şampiyonluğu kovalayabilir, dilerseniz diğer oyuncularla eşleşerek heyecan dolu maçlar yapabilirsiniz.

Real Boxing Manny Pacquiao'da ringe çıkmadan önce spor salonuna gidebiliyor ve kahramanınızı eğitimden geçirerek yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz. Oyunda maçları kazandıkça yeni ekipmanların kilidini açabilmektesiniz. Bu sayede kahramanınızı özelleştirebiliyorsunuz.

Real Boxing Manny Pacquiao içine mini oyunlar da yerleştirilmiş. Oyunun en güçlü yönü yüksek kaliteli grafikleri.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Boxing 2 APK

    Real Boxing 2 APK, son derece gerçekçi grafiklere sahip boks oyunu. Dövüş oyunlarını sevenler Real Boxing 2 Android boks oyununu kaçırmasın.
  • Real Boxing 2 CREED

    Real Boxing 2 CREED mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Real Boxing

    Vivid Games tarafından geliştirilen Real Boxing, mükemmel grafiklere sahip gerçekçi bir boks oyunudur.
  • Boxing 3D - Real Punch

    Boxing 3D - Real Punch, kaliteli grafik, ses ve oynanışa sahip ücretsiz boks oyunu.
  • Real Steel World Robot Boxing

    Real Steel World Robot Boxing, bir film üzerine dayandırılmış hikayeye sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Boxing Storm

    Boxing Storm, boks sporu üzerine hazırlanmış oldukça eğlenceli bir oyun.
  • One Tap Boxing

    One Tap Boxing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur.
  • Iron Fist Boxing

    Iron Fist Boxing, seçtiğiniz boksör ile ringlere çıkarak rakiplerinizle kıyasıya dövüğşeceğiniz hem eğlenceli hem de stres atmanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunu.