Real Boxing

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16,132 TOPLAM İNDİRME

Vivid Games tarafından geliştirilen Real Boxing, mükemmel grafiklere sahip gerçekçi bir boks oyunudur.

Vivid Games tarafından geliştirilen Real Boxing, Nvidia Tegra 3 işlemci ile güçlendirilmiş akıllı telefon ve tabletler için optimize edilmiş mükemmel grafiklere sahip, bir boks oyunudur.

V-Motion Hareket Kontrol Sistemi sayesinde göz kamaştırıcı ve ultra gerçekçi grafikler sunan Real Boxing, gerçek boksörler ve yorumcular eşliğinde boks maçı yapmanın keyfine varıyorsunuz. Her yumrukta, aparkatta kan ve terin havada uçtuğunu, rakibinizin yara izlerini görebiliyorsunuz.

Kendinizi boks maçındaymışsınız hissi veren oyununda dövüş ve kariyer modlarından birini seçerek boks heyecanını yaşamaya başlıyorsunuz. Kariyer modunda kazandığınız puanlarla karakterinize yeni özellikler kazandırabilir ve görünümünü değiştirebilirsiniz. 30’un üzerinde dövüş ve üç kemer ünvanı sizleri bekliyor. 20’dan fazla rakip ile karşı karşıya geliyorsunuz.

Erkan Calp

Real Boxing

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,109 TOPLAM İNDİRME
236 MB DOSYA BOYUTU

Real Boxing, hem akıllı telefon hem de tabletlerde oynanabilen harika bir boks oyunudur.

Real Boxing, iOS tabanlı cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi boks oyunudur. Popüler mobil oyunların geliştiricisi Vivid Games tarafından sunulan oyunda gerçek boksörlerle maç keyfi sizleri bekliyor.

Ultra gerçekçi hareket yakalama ve güçlü Unreal Motoru ile donatılan Real Boxing, gerek grafik gerekse oynanış açısından etkileyici bir mobil boks oyunu. Her yumruğunuzda rakibinizin yüzünün yara alması, yumruk sonrası yavaşlatılmış sahneler oyunu heyecanlı kılan etmenler. Uzun oynanışı ile kendisine sizi bağlayan bu boks oyununda aralarında Las Vegas, Moskova Kızıl Meydan, Roma Colosseum, New York ve Londra'nın bulunduğu farklı arenalarda dünyanın en iyi boksörleri ile karşılaşıyorsunuz. Haftalık düzenlenen turnuvalara katılarak büyük ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz. Maçlarda elde ettiğiniz başarıları sosyal ağlarda paylaşmanız da mümkün.

Farklı dövüş stillerine sahip 30 boksörle kapıştığınız oyunda birçok oyun modu ve kişiselleştirme seçeneği bulunuyor. Boksörlerinizi ip atlatarak veya kum torbaylarıyla eğitebiliyor, boksörünüzün saç stilini, ten rengini, giysisini, hatta dövmesini seçebiliyorsunuz.

Mobil cihazınızda oynamak üzere kaliteli bir boks oyunu arıyorsanız Real Boxing mükemmel bir seçim olacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Boxing 2 APK

    Real Boxing 2 APK, son derece gerçekçi grafiklere sahip boks oyunu. Dövüş oyunlarını sevenler Real Boxing 2 Android boks oyununu kaçırmasın.
  • Real Boxing 2 CREED

    Real Boxing 2 CREED mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Real Boxing Manny Pacquiao

    Real Boxing Manny Pacquiao mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Boxing 3D - Real Punch

    Boxing 3D - Real Punch, kaliteli grafik, ses ve oynanışa sahip ücretsiz boks oyunu.
  • Real Steel World Robot Boxing

    Real Steel World Robot Boxing, bir film üzerine dayandırılmış hikayeye sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Boxing Storm

    Boxing Storm, boks sporu üzerine hazırlanmış oldukça eğlenceli bir oyun.
  • One Tap Boxing

    One Tap Boxing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur.
  • Iron Fist Boxing

    Iron Fist Boxing, seçtiğiniz boksör ile ringlere çıkarak rakiplerinizle kıyasıya dövüğşeceğiniz hem eğlenceli hem de stres atmanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunu.