Real Driving 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
958 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Real Driving 3D ücretsiz olarak oynayabileceğimiz kaliteli bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Real Driving 3D, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz gerçekçi bir araba sürme oyunu. Otomobilseverlerin hayalini kurduğu araçları mobil cihazlarımıza taşıyan Real Driving 3D üzerine emek harcanmış grafikleri ve detaylarında sakladığı kalitesiyle dikkat çekiyor.

Oyunda bizleri gerçekçi bir sürüş deneyimi bekliyor. Araçların konsol tasarımları gerçeğini aratmayacak cinsten. İç mekandaki kalite dış dünyada da varlığını aynen devam ettiriyor. Hem arabaların hem de içerisinde bulunduğumuz çevre gerçekten tatmin edici bir tasarıma sahip. Bİr simülasyon oyunu nası olmalıysa Real Driving 3D öyle tasarlanmış.

Oyunun en iyi taraflarından bir tanesi de basite indirgenmiş kontrol mekanizması. Daha önce simülasyon oyunu oynamamış kullanıcılar bile kontrollere birkaç dakika içerisinde alışabiliyor. Sürate dayalı mücadelelerde kontrol mekanizmasının değerini bir kez daha anlıyoruz. Polis kovalamacaları esnasında keskin manevraları yapmak kontroller sayesinde çok kolay.

Genel olarak başarılı ve kaliteli bir simülasyon oyunu olarak niteleyebileceğimiz Real Driving 3D, bu kategorinin başı çeken isimleri arasında olmaya aday.

Emircan Erdoğan

Real Driving 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
260 TOPLAM İNDİRME

Real Driving 3D araba simülasyonlarından hoşlanan kitlelerce sevilerek oynanacak bir oyun.

Real Driving 3D araba simülasyonlarından hoşlanan mobil oyunseverlerin tamamen ücretsiz olarak sahip olabilecekleri bir yapım. Hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışan bu oyunda lüks spor arabaların direksiyonları başına geçiyoruz.

Oyuna ilk girdiğimizde dikkatlerimizi kaliteli grafikler ve üzerine emek harcanmış modellemeler çekiyor. Hem arabaların hem de çevre birimlerin modellemeleri gerçekten iyi bir şekilde yapılmış ve gözümüze batan en ufak bir pürüz yok. Elbette bu değerlendirmeleri bir mobil oyundan beklenen ölçüleri göz önüne alarak yapıyoruz. Peki bu oyunu özel kılan başka ne gibi detaylar var? Aşağıdaki listede oyunu denemeye değer kılan maddeleri sıraladık.

  • Gerçeğe yakın sürüş hissi ve yarış imkanı
  • Araç içi tasarımların yüksek kalitede sunulması
  • Çevre birimlerinin yüksek çözünürlükte sunulması
  • Polis kapışmacaları, sürate dayalı mücadeleler
  • Basite indirgenmiş kontrol mekanizması
  • Motor seslerindeki gerçekçilik ve hasar modellemeleri
  • Online skor tabloları ve onlarca farklı başarım kazanabilme

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen ve oyunculara gerçekten kaliteli bir mobil oyun deneyimi yaşatan Real Driving 3D, bu kategoride oynayabileceği kaliteli bir simülasyon oyunu arayanların mutlaka göz atması gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Driving 2 APK

    Real Driving 2 APK, Real Driving 2020'nin yapımcılarından yepyeni araba simülasyon oyunu. Araba simülatörü ve yarış tutkunlarına tavsiyedir.
  • Extreme Truck Driving 3D

    Extreme Truck Driving 3D ücretsiz olması haricinde çok fazla bir özellik sunmayan bir simülasyon oyunudur.
  • Offroad Driving 3D

    Offroad Driving 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir 4x4 simülatörüdür
  • Extreme Hill Driving 3D

    Extreme Hill Driving 3D gerçekçi bir kamyon simülatörüdür
  • Bus Speed Driving 3D

    Bus Speed Driving 3D gerçekçi bir otobüs oyunudur
  • School Driving 3D APK

    School Driving 3D APK ücretsiz oynanabilir sürüş simülatörü oyunudur. Driving School 3D'de gerçek dünya ortamında sürüyor, yol kurallarını öğreniyorsunuz.
  • Driving Academy Simulator 3D

    Driving Academy Simulator 3D, gerçek kuralları dikkate alarak araba sürmeyi öğreten bir simülasyon oyunudur.
  • Driving School 3D

    Driving School 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba sürme simülasyonudur.