Real Driving Sim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
920 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi atmosferi ve sürüş deneyimiyle sizleri bekliyor

Real Driving Sim, yarış oyunu oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm oyunlardan bir tanesi olarak dikkatimizi çeken Real Driving Sim, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil yarış oyunudur.

Kaliteli görselleri ve gerçekçi araç mekanikleriyle ön plana çıkan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Arabalarla ilgilenmeyi seviyorsanız büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda büyük bir haritada gezebiliyor ve zorlu görevleri tamamlayabiliyorsunuz. Gerçekçi kontrollerin yer aldığı oyunda 20'den fazla şehir yer almakta. Geniş bir oyun alanı sunan Real Driving Sim, detaylı araba modelleriyle de gerçek araba sürme etkisi sunabiliyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Çok oyunculu moduyla da arkadaşlarınızla birlikte oynama imkanı sunan Real Driving Sim sizleri bekliyor.

Real Driving Sim oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Real Driving Sim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
794 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi atmosferiyle dikkat çeken bir mobil yarış oyunu

Real Driving Sim, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil yarış oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil oyun olan Real Driving Sim, araba oyunlarını sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceği oyunlardan bir tanesi.  Ultra kaliteli görselleri ve gerçekçi araç mekanikleriyle de ön plana çıkan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Gerçekçi kontrollerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Geniş bir oyun alanı sunan Real Driving Sim, detaylı araba modelleriyle de gerçek araba sürme etkisi sunabiliyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Çok oyunculu moduyla da arkadaşlarınızla birlikte oynama imkanı sunan Real Driving Sim sizleri bekliyor.

Real Driving Sim oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Driving 2 APK

    Real Driving 2 APK, Real Driving 2020'nin yapımcılarından yepyeni araba simülasyon oyunu. Araba simülatörü ve yarış tutkunlarına tavsiyedir.
  • Roundabout 2: A Real City Driving Parking Sim

    Kemerinizi bağlayın, motorunuzu çalıştırın ve gerçek bir sürüşe hazır olun.
  • Real Car Driving Experience APK

    Real Car Driving Experience APK açık dünyada otomobil sürülebilen bir mobil yarış oyunudur.
  • Real Car Driving APK

    Gerçekçi araba hasarı ile birlikte, açık dünyada sürüş deneyimi yaşayacağınız Real Car Driving APK'yı indirin.
  • Driving Quest!

    Driving Quest! zorlu sürüş testlerine katılacağınız bir araba oyunu
  • Driving Zone Germany APK

    Driving Zone Germany APK, Alman arabalarını kullandığınız sokak yarış simülatörü. Ücretsiz ve internetsiz Android yarış oyunları arasında oldukça popüler.
  • Driving School Sim APK

    Driving School Sim APK, birbirinden farklı modlar içeren popüler araba sürüş simülasyonu oyunudur.
  • Seaside Driving

    Zevkli ve eğlenceli bir yarış oyunu