Real Steel World Robot Boxing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9,523 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Real Steel World Robot Boxing, bir film üzerine dayandırılmış hikayeye sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.

Real Steel World Robot Boxing, Dreamworks 2011 filmine dayalı olarak geliştirilen eğlenceli bir aksiyon oyunudur. Bu heyecanlı oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyun içerisinde oyuncular titanları kontrol ederek savaşır, eşya toplar ve titanlarını kendi isteklerine göre düzenleyebilirler. 10 milyondan daha fazla indirilme sayısına sahip olan oyun Android platformu üzerinde oldukça popüler oyunlar arasında yer almaktadır. Zengin bir oynanış ve etkileyici grafiklere sahip olan oyunda farklı robot modelleri bulunmaktadır.

Robotlar ile heyecanlı bir boks oyunu oynamanızı sağlayan Real Steel World Robot Boxing'da gerçekten güçlü robotların kontrolünü sağlayarak Dünya robot ligi boks şampiyonu olmaya çalışmalısınız.

Özellikler:

  • Zeus, Atom ve Twin Cities'i de içeren 24 farklı robot modeli
  • 10 farklı arena
  • 4 farklı oyun modeli
  • Liderlik sıralaması
  • Düzenlenebilir robotlar

Bir aksiyon oyununda olması gereken tüm özelliklere sahip olan Real Steel World Robot Boxing ile keyifli ve heyecanlı vakit geçirebilirsiniz. Oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Real Steel World Robot Boxing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
763 TOPLAM İNDİRME
94.7 MB DOSYA BOYUTU

Real Steel World Robot Boxing, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir iOS aksiyon oyunudur.

Real Steel World Robot Boxing, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir iOS aksiyon oyunudur. Dreamworks 2011 filmine bağlı olarak geliştirilen oyunda yüksek teknolojiye sahip robotlar ile arenalarda savaşacaksınız.

İsmi uzun ve sıkıcı olmasına rağmen, oyun oldukça eğlenceli. Oyunda aksiyon bir saniye bile için durmuyor. Dev robotlar ile boks yaparak rakiplerinizi alt etmeye çalışacağınız heyecanlı bir oyun olan Real Steel'deki amacınız Dünya Robot Boks Ligini birinci olarak tamamlamak.

Kendi robotunuzu istediğiniz gibi düzenleyebildiğiniz oyunda, arenada rakip robotlar ile karşılaşacaksınızi. Oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir oynanışa sahip olan oyunun grafikleri de aynı şekilde etkileyici. Oyun içerisinde farklı robot modelleri bulunmaktadır. Ayrıca bu robotları geliştirerek daha da güçlendirebilirsiniz.

Özellikler:

  • Zeus, Atom ve Twin Cities'i de içeren 24 farklı robot modeli
  • 10 farklı arena
  • 4 farklı oyun modeli
  • Liderlik sıralaması
  • Düzenlenebilir robotlar

Dünya genelinde bir milyonlarca oyuncuya sahip olan Real Steel World Robot Boxing'i aksiyon oyunlarına ilgi duyuyorsanız mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Oyunu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

Real Steel World Robot Boxing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,917 TOPLAM İNDİRME
276 MB DOSYA BOYUTU

Real Steel World Robot Boxing, robotlarla boks maçlarına çıktığınız ücretsiz bir Windows Phone oyunu.

Real Steel World Robot Boxing, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz spor oyunları arasında. Adından da tahmin edeceğiniz üzere bu sefer seçtiğiniz karakterler birer robot ve boks maçlarına çıkıyorsunuz.

Tüm platformlarda milyonlarca indirmeye ulaşmayı başaran ender boks oyunlarından birisi olan Real Steel World Robot Boxing’da güçlü robotlarla ringlere çıkıyorsunuz. Hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluğa giden yol tabii ki yorucu. Karşınıza onlarca güçlü, farklı silah ve zırhlarla donatılmış robot çıkıyor. Kaybetme lüksünüz olmadığı gibi ilerlemek için sürekli robotunuzu geliştirmek zorundasınız.

Boks maçlarına çıkabileceğiniz 20’den fazla robotun yer aldığı oyunda her robotun savunma - atak gücü ve zırhı farklı olduğundan tüm robotları çok iyi tanımanız gerek. Her robotun zayıf noktası var ve rakibinize bu noktadan vurmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

Oyunun kontrol sistemi herkesin rahatlıkla oynayabileceği düzeyde hazırlanmış diyebilirim. Yön butonları sol tarafa, yumruk butonları da sağ tarafa konumlandırılmış. Keşke bunlar yerine basit kaydırma hareketleriyle oynama seçeneğimiz de olsaydı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gerçek Çelik APK

    Gerçek Çelik APK, robot dövüşleri üzerine Real Steel filminin resmi mobil oyunu. Dünya robot boks şampiyonu oyunu oynaması ücretsiz.
  • Real Boxing 2 APK

    Real Boxing 2 APK, son derece gerçekçi grafiklere sahip boks oyunu. Dövüş oyunlarını sevenler Real Boxing 2 Android boks oyununu kaçırmasın.
  • Real Boxing 2 CREED

    Real Boxing 2 CREED mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Real Boxing Manny Pacquiao

    Real Boxing Manny Pacquiao mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Real Boxing

    Vivid Games tarafından geliştirilen Real Boxing, mükemmel grafiklere sahip gerçekçi bir boks oyunudur.
  • Boxing 3D - Real Punch

    Boxing 3D - Real Punch, kaliteli grafik, ses ve oynanışa sahip ücretsiz boks oyunu.
  • Real Steel Champions

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur