Real Temp

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11,962 TOPLAM İNDİRME
0.32 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda bulunan Intel işlemcilere ait anlık sıcaklık bilgisini takip edebileceğiniz ve çeşitli diğer bilgileri size sunan ücretsiz bir donanım uygulaması.

Real Temp programı Intel tek çekirdek (single Core), çift çekirdek Dual Core, dört çekirdek Quad Core ve yeni nesil Core i7 işlemcilerle uyumlu olarak çalışabilen ve anlık olarak bu işlemcilere ait sıcaklık bilgilerini size sunan sade ve basit bir uygulama.

Bilgisayarınızın donanım güvenliği için tam yükte ulaşılan en yüksek sıcaklık, boştayken bulunduğu sıcaklık, ortalama sıcaklık, saat çalışma hızları ve benzer daha birçok işlemci bilgisini size sunan Real Temp programı özellikle bilgisayar donanımıyla ve overclock (hız arşırtma) deneyimine sahip kullanıcılar için işe yarar işlevsel bir araç.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temp Clean

    Temp Clean, hızlı ve pratik bir kullanıma sahip bir disk temizleme yazılımıdır.
  • Temp File Cleaner

    Temp File Cleaner, bilgisayarınız üzerinde hızlı bir şekilde tarama yaparak geçici dosyaları kaldıran başarılı bir programdır.
  • Core Temp

    İşlemcinizin sıcaklık değerlerini öğrenmek ve takip edebilmek için kullanabileceğiniz basit ve ücretsiz bir program.
  • Baku

    Sisteminizdeki hatalı kayıt bilgilerini, gereksiz yere sistemi yoran dosyaları, çerezleri, temp dosyalarını temizleyen bu ücretsiz yazılım ile bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.
  • GPU Temp

    GPU Temp ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir ekran kartı sıcaklığı ölçme programıdır.
  • Real Time Drives Scouter

    Bilgisayarınıza taktığınız cihazların sürücüler üzerinde gerçekleştirdikleri değişiklikleri anında görebilirsiniz.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.