Really Bad Chess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Really Bad Chess Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sıra dışı bir satranç oyunudur.

Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilen Really Bad Chess, ilk bakışta bir satranç oyunu gibi görünebilir. Ancak bu oyun satrancın kurallarıyla birazcık oynuyor.

Really Bad Chess oyununda, klasik satranç oyununun kuralları oynanış sırasında uygulanıyor ancak taşların yerleri ve sayıları ile ilgili değişiklikler yapılmış durumda. Oyun tahtasındaki kare sayıları ve toplam taş sayıları klasik satranç oyunuyla aynı iken taşların türlerine göre sıralanışı tamamen rastgele olarak dağılmış durumda.

Ayrıca satranç taşlarının türleri de tamamen karışık olarak dağılım gösteriyor. Örneğin klasik satranca göre her oyuncunun bir Vezir’i olması gerekirken, Really Bad Chess’te bu sayı şansa kalmış. Bir oyuncu üç Vezir ile oynarken rakibi tek Vezir ile oynayabilir. Böylelikle Really Bad Chess, ilginç bir satranç deneyimi sunuyor.

Ücretsiz sürümde kullanıcılar yapay zekaya karşı oynarken oyun içi satın almalarla iki kullanıcı karşılıklı maç yapabiliyor. Ayrıca satın almalar vasıtasıyla oyun tahtasının renkleri de özelleştirilebiliyor.

Yağız Sarman

Really Bad Chess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
70.1 MB DOSYA BOYUTU

Really Bad Chess, iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen bir satranç oyunudur.

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Really Bad Chess oyunu klasik satranç oyununun kurallarını esneterek geliştirilmiş sıra dışı bir oyun.

Really Bad Chess oynanış bağlamında klasik satranç oyununun kurallarına bağlı kalırken oyun taşlarının dağılımı konusunda klasik satrançtan farklılaşıyor. Örneğin klasik satranç oyununda her oyuncu sekiz piyon, iki kale, iki at, iki fil, bir vezir ve bir şah ile oynarken Really Bad Chess’te bu taşlar tamamen karışık olarak kullanıcılara dağıtılıyor. Yani bir oyunda beş filiniz varken diğer oyunda üç fil ile oynayabilirsiniz.

Oyunun kazananını belirlemek için yalnızca Şah taşının sayısı her kullanıcıya bir Şah olmak üzere dağılıyor. Özetle zaten bir strateji oyunu olan satranç, Really Bad Chess’te rastgele gelen taşlar ile iki kat daha fazla strateji geliştirmek gerektiriyor. Son olarak oyun için satın almalarla gerçek kullanıcılar ile de karşılıklı maç yapılabiliyor.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chess

    Chess, masaüstü PC için tasarlanan bir satranç motoruna sahip olan gelişmiş bir Android satranç oyunu.
  • Chess Age

    Chess Age (Satranç Devri), Android telefonda oynayabileceğiniz, farklı modlar sunan ücretsiz satranç oyunu.
  • Chess Free

    Chess Free, güzel tasarımı ve işlevsel yapısıyla öne çıkan ücretsiz bir mobil satranç oyunu.
  • Chess-presso

    Chess-presso, arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncular ile online satranç oynayabildiğiniz ücretsiz bir Android satranç uygulaması.
  • Stockfish Chess

    Stockfish Chess, tam olarak bir satranç oyunu olmamasına rağmen güçlü bir sisteme karşı satranç oynama şansı sunan satranç motoru uygulaması.
  • Chess - Analyze This

    Chess - Analyze This, adından da net olarak anlayacağınız üzere analizli satranç oyunları oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunu.
  • Chess - Play & Learn

    Chess - Play & Learn, satranç oynamayı öğrenmek isteyenlerin ücretsiz olarak tercih edebileceği eğlenceli Android satranç oyunlarından bir tanesi.
  • Onmyoji Chess

    Harika deneyim sunan bir mobil satranç oyunu