RealTimes

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33,077 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

RealTimes programı, geçmişte RealPlayer olarak bilinen medya oynatıcının yeni adı ve versiyonu olarak karşımıza çıktı diyebilirim. Ancak programın geçmişle olan bağlantısının oldukça koptuğunu ve yepyeni, farklı özelliklerle karşımıza çıktığını da belirtmek gerekiyor. Ücretsiz olarak sunulan ve Windows 8’den sonra gelen modern tasarım anlayışını bünyesinde barındıran program, pek çok kullanıcının beğenisini kazanacaktır.

RealTimes’ın en önemli özelliği, video kayıtlarını oynatmanın yanında sıfırdan videolar yaratmanıza izin vermesi. Bunu gerçekleştirmek için elinizdeki hali hazırda bulunan fotoğraf ve videoları kullanan, onlardan birer hikaye videosu ortaya çıkaran program, bir nevi kolaj videosu yapma programı olarak adlandırılabilir.

Tabii ki sadece video yaratmak değil yaratılan videolar üzerinde kişiselleştirmelerde bulunmak için de kullanılabilen programın bu özelliklerine kısaca bir göz atmak gerekirse;

  • Fotoğraf ve video paylaşımı
  • Galeri yönetimi
  • Online videoları indirme
  • Video formatı dönüştürme
  • Video kırpma
  • CD ve DVD yazma

Hazırladığınız videoları bulut depolama sunucularında saklamanıza da izin veren RealTimes, premium sürümünü satın almanız halinde daha gelişmiş seçenekler de sunuyor fakat standart kullanımlarda ücretli olan bu seçeneklere ihtiyaç duyacağınızı pek sanmıyorum.

Eğer yeni bir hikaye videosu yaratma programı arıyorsanız denemeden geçmemeniz gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

RealTimes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,012 TOPLAM İNDİRME

RealTimes'ı kullanarak Android cihazınızdaki fotoğraf ve videolardan yeni hikaye videoları oluşturabiliyorsunuz.

RealTimes uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının ellerinde bulunan fotoğraf ve videoları kullanarak yeni hikaye videoları yaratmakta kullanabilecekleri ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Uzun yıllardır tanınan Real Player’ın üreticisi tarafından hazırlanan ve oldukça güzel çalışan bir mekanizmaya sahip olan uygulama, böylelikle tüm temel video hazırlama işlemleri için yardımınıza koşacaktır.

Uygulamayı kullandığınızda hem cihazınızda kayıtlı bulunan fotoğrafları yönetebiliyor, hem de elinizdeki bu fotoğraflara ek olarak videoları da yeni videolar yaratmak için kullanabiliyorsunuz. Hazırlanan videoların bir zaman tüneli üzerinde kolayca incelenebilir durumda olmaları sayesinde belli bir zaman dilimine ait üretimleri de ayırt etmeniz daha kolay bir hal alıyor.

Dilerseniz RealCloud sisteminden faydalanarak hazırlanan içeriklerinizi bulut depolama hizmetlerinde barındırabiliyor, buradan da dostlarınızla paylaşarak onların da izlemelerini sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca albümleriniz arkadaşlarınız tarafından görüntülendikçe bildirimler alma ve haberdar olma gibi bir şansınız da mevcut. 2 GB’a kadar ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu depolama servisi, daha fazla depolama için uygulama içi satın alma seçenekleri de barındırıyor.

Fotoğraflarınızı derleyerek oluşturulan hikaye videonuzdaki bu fotoğraf akışını beğenmemeniz halinde kullanabileceğiniz remix butonu da size oldukça yardımcı olacaktır. Bu vesileyle fotoğrafların rastgele yeniden sıralanmalarını sağlamanız, daha güzel bir görünüm elde etmeniz mümkün.

Tabii ki videolarınızı dostlarınıza gösterebilmeniz için gerekli olan sosyal medya paylaşım butonları da uygulama içerisinde unutulmamış. RealTimes ile tüm ağlarda videolarınızın görüntülendiğinden emin olabiliyorsunuz. Uygulamanın standart işlevlerinin herhangi bir internet bağlantısı gerektirmemesi ise pek çok kullanıcının hoşuna gidecektir. Denemeden geçmemeniz gereken video hazırlama uygulamaları arasında yer aldığını düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

RealTimes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
53.3 MB DOSYA BOYUTU

RealTimes'ı kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan fotoğraf kolajlı hikaye videolarınızı yaratabilirsiniz!

RealTimes uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarında bulunan fotoğraf ve videoları kullanarak yeni hikaye videoları oluşturmak için kullanabilecekleri sade uygulamalar arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Uygulamanın iyi tasarlanmış arayüzü ve geniş seçenekleri sayesinde videolar ve video fotoğraf kolajları oluşturmak konusunda herhangi bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Hem galerinizde yer alan fotoğraf ve videoların yönetimini sağlayabilen, hem de onları bir videoda bir araya getirerek ilginç hikayeler hazırlamanızı sağlayan uygulama, böylelikle dostlarınızla tüm anılarınızı tek bir videoya toplamanıza destek oluyor. İçerisindeki yeniden karıştırma yani remix aracı sayesinde fotoğrafların yeniden rastgele sıralanmalarını sağlamak da mümkün.

Hazırladığınız videoları RealTimes’ın kendi bulut depolama servisinde saklamak ve daha sonra sosyal paylaşım butonlarını kullanarak dostlarınızla internetten paylaşmak da mümkün. Videonuzun izlenme sayıları gibi bildirimler de sorunsuz bir şekilde size iletiliyor. Böylece hazırladığınız videonun herkese ulaşıp ulaşmadığından emin olabiliyorsunuz.

Elbette illa ki hepsini bulut sunuculara yüklemek zorunda değilsiniz. RealTimes’ın paylaşım butonları mesajlaşma uygulamalarıyla da uyumlu bir şekilde çalışıyor ve videolar yahut fotoğraflar iletişim uygulamalarından kişiye özel olarak gönderilebiliyorlar.

Uygulamanın temel özellikleri ücretsiz ve internetsiz bir şekilde kullanılabiliyor fakat bazı gelişmiş özellikler için satın alma seçeneklerinin veya aktif bir internet bağlantısının gerektiğini de ekleyelim. Yeni bir video kolajı uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmemeniz gerekenler arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • Wirecast

    Wirecast ile resimlerinizi ve kendi internet gösterinizi canlı olarak yayınlayabilirsiniz.
  • Bosca Ceoil

    Bosca Ceoil, farklı enstrümanlar kullanarak müzik yapmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir programdır.
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.
  • Acoustica

    Acoustica, ses ve müzik dosyaları üzerinde profesyonel düzenlemeler ve farklılıklar gerçekleştirebileceğiniz güçlü bir programdır.
  • Sound Forge Audio Studio

    Sound Forge Audio Studio, Sony'nin bilgisayar kullanıcılarına sunmuş olduğu gelişmiş ve güçlü özelliklere sahip bir ses kayıt ve düzenleme programı.
  • GoldWave

    Goldwave çok gelişmiş bir dijital ses düzenleyicisidir. Neredeyse tüm ses dosyalarınız üzerinde düzenleme yapabilirsiniz.