Reaper

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
435 TOPLAM İNDİRME
9.4 MB DOSYA BOYUTU

Reaper, Hexage imzasını taşıyan görsel ve oynanışı ile büyüleyen bir rol yapma oyunu.

Reaper, büyücülerin ve yaratıkların sardığı mistik bir dünyada geçen, görselleri ve ses efektleri ile etkileneceğinizi düşündüğüm kaliteli bir rol yapma oyunu.

Sevilen mobil oyunların geliştiricisi Hexage imzasını taşıyan Repaer oyununda Black Swordsman adında bir kılıç ustasını kontrol ediyoruz. Birbirinden ilginç mekanlarda çok sayıda savaşçı ve canavarlarla karşı karşıya geldiğimiz oyunda ilerledikçe kahramanımız daha yetenekli oluyor ve kılıç, zırh gibi silahları daha iyi kullanabiliyor.

Klasik fare ve klavyenin yanı sıra Xbox 360 kontrolcüsü ile oynamamıza izin veren rol yapma oyunu Windows 8 tablet ve bilgisayarlar için de ücretsiz olarak geliyor. Ancak oyunun sadece ilk 10 bölümünü ücretsiz oynayabiliyoruz. Sonrasında satın alım karşımıza çıkıyor.

Reaper Özellikleri:

  • Wilderness’ın sırlarını ortaya çıkarın, sayısız göreve katılın.
  • Karakterinizi seçtiğiniz becerilerle geliştirin.
  • Karakterinizi çok sayıda kılıç, zırh, aksesuar ile donatın.
  • Dilediğiniz tarafta oynayın, kendi seçiminizi yapın.
  • Xbox 360 kontrolcüsü ile oynamanın keyfini sürün.
Erkan Calp

Reaper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,049 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Reaper, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sağlam grafiklere sahip bir aksiyon oyunudur.

Reaper, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz oldukça gelişmiş grafiklere sahip bir aksiyon oyunudur.

Büyünün ve birbirinden farklı birçok canavarın kol gezdiği mistik bir dünyada kılıcınızı ve zırhınızı kuşanarak zorlu maceralara atılacağınız Reaper'ın, özellikle arcade oyun hayranları tarafından çok sevileceğine eminim.

İçerisinde aynı zamanda RPG (Role Playing Game) öğelerini de  fazlasıyla barındıran oyun, bu yönüyle de farklı bir çekiciliğe sahiptir.

Oyunda yer alan seviye atlama sistemi sayesinde karakterinizi sürekli olarak geliştirebiliyorsunuz. Buna ek olarak silah ve zırhlarınızı da geliştirerek çok daha zorlu bölümlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Uzun zamandır akıllı telefonum üzerinde oynadığım en iyi oyunlardan biri olan Reaper'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ediyorum.

Reaper Özellikleri:

  • Sizleri bekleyen sayısız görevler
  • Seçtiğiniz becerilerle karakterinizi üst seviyelere taşıma
  • Kahramanınızı donatmak için kılıçlar, zırhlar ve yüzlerce aksesuar
  • Düşmanlarınızı ve dostlarınızı tamamen kendi kararlarınızla belirleme
  • Çevrimiçi skor ve başarım tabloları
Can Çevrim

Reaper

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Reaper, Hexage imzasını taşıyan, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu.

Reaper, sihir ve yaratıklarla dolu bir dünyada karşısına çıkan herkesi öldürmek durumunda olan bir kılıç ustası rolüne büründüğümüz bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’inizde rol yapma oyunları oynamaktan keyif alan biri iseniz kesinlikle es geçmemeniz gereken bir yapım.

Bir mobil oyuna göre son derece kaliteli grafikler sunan RPG oyununda Black Swordsman adını taşıyan bir karakteri kontrol ediyorsunuz. Ölümcül yaratıklar ve sihrin hakim olduğu mistik bir dünyada kılıç ustası olarak hayatta kalmak için önünüze gelen her şeyi gözünüzü kırpmadan kesip biçmeniz gerekiyor.

Aksiyon ve rol yapma öğelerini harmanlayan bir yapım olan Reaper, 10 bölüme kadar ücretsiz oynanış sunuyor. Sonrasında oyuna devam etmeyi seçerseniz macera sürümü için 6,49 TL, karanlık efsane sürümü için 10,99 TL ücret ödemeniz gerekiyor. Bu noktada siz de benim gibi mobil oyun için kolay kolay para vermemeyi tercih eden biri iseniz Reaper tadımlık oyunlarınız arasında olacaktır.

Reaper Özellikleri:

  • Karakter yeteneklerini güçlendirme
  • Çok sayıda kılıç, zırh, aksesuar
  • Taraf seçimi
  • Game Center desteği
  • iCloud entegrasyonu
  • MOGA ve Mfi oyun kontrolcüsü desteği
Erkan Calp

Reaper

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,594 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Profesyonel ve amatör tüm kullanıcılara hitap eden Reaper, ses dosyalarını aranje etmek, kesmek, mikslemek ve kaydetmek için geliştirildi.

Reaper, gelişmiş özelliklere ve oldukça hassas bir sisteme sahip ses kaydetme, düzenleme, aranje etme, miksleme ve ses birleştirme aracıdır. Bu araç ile ses dosyaları birleştirebilir efektler ile düzenleyebilir ve bilgisayarda kayıt stüdyosu yaratılabilir. Programla birden fazla MIDI dosyası tek panelde düzenlenebilir. 

Özellikler:

  • ASIO, Kernel, WaveOut ve DirectSound desteği ile playback ve kayıt işlemleri desteği.
  • WAV, OGG, MP3 ve MIDI dosyalarını okuyabilme, WAV ve MIDI formatlarında kayıt yapabilme.
  • Ses işleme eklentileri ile otomasyona olanak tanır. (DirectX, VST, ve Jesusonic)
  • Çoklu geri al(undo)/ileri al(redo) desteği sağlar.
  • Kullanıcılar tarafından yaratılan temaları kullanarak kişiselleştirebilme özelliği.
Yeşim Halıcı

Reaper

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Reaper, Windows Phone 8 cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir rol yapma oyunu.

Reaper, Windows Phone tabanlı telefon ve tabletinize ücretsiz yükleyip oynayabileceğiniz rol yapma oyunları arasında yer alıyor. Hem görsel açıdan hem de oynanış açısından platformdaki rpg oyunlarını geride bırakan yapım, sihir ve birbirinden ölümcül yaratıklarla dolu bir dünyada geçiyor ve binlerce düşmanı öldürmek zorunda olan bir kılıç ustası rolünü üstleniyorsunuz.

Farklı türleri içerisinde barındıran bir yapım olan Reaper, başarılı mobil oyunların arkasındaki isim Hexage tarafından geliştirilmiş ve bir mobil oyuna göre oldukça kaliteli grafik ve müziklere sahip. İngilizce olduğundan çoğu oyuncunun geçeceğini düşündüğüm bir hikaye ile başlayan oyunda kılıç ustası ile karşınıza çıkan yaratıkları öldürerek ilerliyorsunuz. Yaratıkları birkaç farklı şekilde öldürmeniz mümkün. Yol boyunca karşınıza çıkan altın keseleri ise ekstra can kazandırması için oldukça önemli.

Karakterinizi çok sayıda kılıç, zırh, aksesuar ile sürekli olarak geliştirileceğiniz oyunda ilk 10 bölüm ücretsiz olarak sunuluyor. İlerleyen bölümleri görmek için yükseltme yapmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Audition

    Adobe Audition, ses efektleri oluşturup miksleyip tasarlayabileceğiniz sektördeki en iyi dijital ses düzenleme programıdır.
  • CuteDJ

    CuteDJ programını kullanarak kolayca DJ'lik yapabilir, kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.
  • MP4Tools

    MP4Tools, videolarınızı birleştirmenize ve bölmenize yardımcı olan ücretsiz video düzenleme programıdır.
  • Hybrid

    Hybrid, tüm ses araçlarının yapabildiği işlemleri tek başına yapabilen bir programdır.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Jing

    Ekran görüntüsü veya videosu çekmek için kullanabileceğiniz Jing ile içerikler üzerinde basit düzenleme işlemleri de yapabilirsiniz.
  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • DaVinci Resolve

    DaVinci Resolve 16, video kurgu işiyle uğraşanlar için profesyonel ve ücretsiz video düzenleme (editleme) programı.