Reckless Racing 3

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
470 TOPLAM İNDİRME
497 MB DOSYA BOYUTU

Reckless Racing 3 büyüleyici bir grafik kalitesi ve hızlı bir oynanış sunan bir yarış oyunu

Reckless Racing 3 hem görsel, hem de oynanış olarak oldukça başarılı olan bir mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Reckless Racing 3'de oyuncular heyecan dolu yarışlara katılabiliyorlar ve farklı oyun modlarında yeteneklerini test edebiliyorlar. Reckless Racing 3, kuşbakışı olarak oynanan yarış oyunları arasında özel ve değişmez bir yere sahip olan Reckless Racing serinin başarılı bir üyesi. Reckless Racing 3'de yeni oyun modları, yenilenmiş ve görsel olarak büyüleyici grafikler, yeni araçlar oyuncuları bekliyor.

Reckless Racing 3 içerisinde oyuncular kariyer modunda bir yarış pilotu olarak yarış serüvenlerine başlayabiliyorlar. Bunun yanında tek kişilik oyun modlarında yeteneklerimizi de farklı mücadelelerle sınayabiliyoruz.

Reckless Racing 3'e özel bir oyun modu olan GYMKHANA'da oyuncular isabetli bir şekilde farklı akrobatik numaralar yapmaya çalışıyorlar. Bu iş için geniş bir araç yelpazesinden bir seçim yapabiliyoruz. Oyunun Drift modunda ise aracımızın yanlama yeteneklerini konuşturabilmekteyiz. Oldukça eğlenceli olan bu modda yol dışına çıkmadan en yüksek hızda ve en uzun süre yanlamamız gerekiyor. Reckless Mashup modunda ise farklı kategorideki araçlar aynı anda yarışabiliyor. Bu modda dilerseniz küçük ve hızlı bir spor arabayla rakiplerinizi geride bırakabilir, dilerseniz kuvvetli 4 çeker bir kamyonla onları ezebilirsiniz.

Reckless Racing 3'ün üstün grafikleri detaylı bir fizik motoruyla destekleniyor. Oyun Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en başarılı yarış oyunları arasında olan bir yapım.

Can Erdil Şentürk

Reckless Racing 3

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
225 MB DOSYA BOYUTU

Reckless Racing 3 bolca eğlence sunan bir mobil yarış oyunudur

Reckless Racing 3 eğer başarılı bir yarış oyunu serisi olan Reckless Racing oyunlarını oynayıp beğendiyseniz veya oynayacak yeni ve başarılı bir yarış oyunu arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir mobil araba yarışı oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Reckless Racing 3'de oyuncular farklı kategori altına toplanmış araçları kullanarak farklı oyun modları altında sürüş yeteneklerini test edebilmekteler. Oyun içerisindeki oyun modları size bolca eğlence sunan farklı mücadeleler içeriyor. Serinin son oyunu Reckless Racing 3'e özel olan Gymkhama modunda oyuncular isabetli bir şekilde kendilerine görev olarak verilen akrobatik numaraları gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Bu oyun modunda birbirinden ilginç araçları kullanabilmekteyiz.

Oyunun en eğlenceli modları arasında yer alan Drift modunda ise aracımızın yanlanma sınırlarını zorlamaktayız. Bu modda amacımız en yüksek hızda en uzun süre aracımız yanlatabilmek. Ne kadar uzun ve hızlı yanlarsak o kadar çok puan kazanıyoruz. Reckless Mashup modu ise farklı tarzdaki araçların bir arada yarışabildiği ve aksiyon dolu bir oyun modu. Bu modda dilerseniz 4 çeker araçlarla ve koca lastiklerinizle rakiplerinizi ezebilir, dilerseniz küçük ve hızlı kaçan aracınızla rakiplerinize toz yutturabilirsiniz.

Reckless Racing 3 dudak uçuklatan grafiklere ve kaliteli bir fizik motoruna sahip. Oyun kuşabakışı oynanan yarış oyunları arasında öne çıkan yapımlar arasında yer alıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reckless Racing 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz yarış oyunudur.
  • Reckless Moto

    Android Reckless Moto ile otobanda hızlı bir şekilde ilerleyerek altınları toparlayın.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Reckless Rider

    Mobil platformda yarışacağız.
  • Fast Racing 3D

    Fast Racing 3D, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir yarış oyunudur.
  • Speed Racing Ultimate 3 Free

    Speed Racing Ultimate 3 Free, 6 farklı oyun modunda heyecana doyamayacağınız ücretsiz bir Android araba yarışı oyunu.
  • Racing Cars 3D

    Tuhaf ve sönük. Racing Cars 3 her ne kadar bu kelimeler üzerine kurulu olsa da araba yarışı sevenler için iyi bir seçenek olabilir.
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.