REDCON

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
571 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

REDCON, Windows platformunda ücretsiz oynanabilir savaş oyunu.

REDCON, Windows platformunda hem masaüstü, hem de mobilde ücretsiz oynanabilir olan savaş oyunları arasından görselleri, efektleri, sesleriyle sıyrılan; savun – saldır üzerine kurulu oyunlardan keyif alanların kesinlikle indirmesi gerektiğini düşündüğüm bir oyun.

Hem telefon hem de masaüstünde aynı deneyimi sunan iki boyutlu savaş oyununda 1. Dünya Savaşı’nın olduğu dönemdeyiz. Savaşı bitirmek istemeyen hain general ve onun isyancılarının saldırılarını durdurmak için görev alan bir komutan yerine geçiyoruz. 18 bölüm boyunca generalin saldırılarına direnip farklı stratejiler uygulayarak insanlara korku salan, savaşmaktan zevk alan generali bitirmeye çalışıyoruz. Tek amacının kaos ortamı yaratmak olduğu generali ait olduğu yere götürmek elbette kolay olmuyor.

Yükseltilebilir, geliştirilebilir onlarca silahla donattığımız üssümüzü bir yandan korurken, diğer yandan generalin üssünün zayıf noktalarını keşfetmeye çalışıyoruz. Tabii ki bu esnada general de boş durmuyor; bizi bitirmek için tüm silahlarını kullanıyor. Silahtan bahsetmişken; oyundaki patlama efekteri, silah sesleri, müzikler tek kelimeyle harika.

Erkan Calp

REDCON

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

REDCON mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir4 kale savunma oyunudur

REDCON oyunculara kendi kalelerine komuta ederek savaşma imkanı veren bir mobil kale savunma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan REDCON'da bizi alternatif bir dünya tablosu bekliyor. Bu tabloda 1. Dünya Savaşı sonlanmak yerine uzun yıllar boyunca devam ediyor ve dünya bu nedenle kaosa sürükleniyor. Biz 1. Dünya Savaşı'na taraf olan ülkelerden birine dahil oluyoruz. Bu ülkenin ordusunda üst düzey bir general olduğumuz REDCON'da savaştığımız şey ise bizim yaşadığımız ülkeye ihanet eden bir başka komutan.

REDCON'da kendi savaş kalemizi çeşitli toplar, hava savunma silahları ve yüksek menzilli diğer silahlarla kuşatıyoruz ve düşmanımızın kalesine mermi yağdırıyoruz. Düşmanımız da bize benzer silahlarla karşılık veriyor. Bunun yanında zeplin gibi uçan savaş araçları da bu savaşa dahil oluyor. Oyun boyunca sahip olduğumuz silahları geliştirerek düşmanımıza üstünlük sağlamaya çalışıyoruz.

REDCON oldukça başarılı grafiklere sahip. Özellikler patlama efektleri ve mermilerin görsel efektleri göze bir hayli hoş görünmekte.

Can Erdil Şentürk

REDCON

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
29.1 MB DOSYA BOYUTU

REDCON mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

REDCON taktiksel yeteneklerinizi test eden ve göze hoş görünen görsel efektleriyle öne çıkan bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan REDCON'da bizi alternatif bir 1. Dünya Savaşı senaryosu bekliyor. Oyunda ülkesine ihanet eden bir generali etkisiz hale getirmekle görevlendirilmiş bir komutanın yerine geçiyoruz ve bize verilen silahları kullanarak bu işi gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

REDCON bir kale savunma oyununa benzeyen bir yapıya sahip. Oyunda temel olarak kendi kalemizi inşa ediyoruz ve bu kaleyi uçak savarlar, uzun mesafeli toplar gibi silahlarla donatıyoruz. Bunun yanında askerleri de düşmana saldırmakla görevlendirebiliyoruz. Aynı zamanda düşmanımız da bize karşı kendi silahlarını kalesine yerleştiriyor ve askerlerini üzerimize salıyor. Hangi tarafın taktikleri daha iyiyse kazanan taraf oluyor.

REDCON'da savaş esnasında zamanı durdurabiliyor ve aynı anda birden çok komut verebiliyoruz. Ayrıca sahip olduğumuz silahları da güçlendirmemiz mümkün.

Can Erdil Şentürk

REDCON

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

REDCON, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi savaş oyunlarından biri.

REDCON, savaş oyunu severlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Windows Phone platformuna da resmi olarak çıkan oyunda savaş ve bombardımandan başka bir şey bilmeyen insanlar için savaşıp kaos ortamını sonlandırmaya çalışıyoruz.

Savaş atmosferinin içerisine sokan özel efektler, patlama sesleriyle süslenmiş yüksek kalitede görsellere sahip mobil savaş oyununda 1. Dünya Savaşı’nı bitirmemekte ısrarcı hain general ve onun isyancılarını bitirmeye çalışıyoruz. Toplar, roketler, uzun menzilli ve etkili birçok silahla generalin üssüne saldırılar gerçekleştiriyoruz. Tabii ki general de sahip olduğu silahlarını bizim üzerimizde deniyor. Silah demişken; hasar gören silahlarımızı tamir edebiliyor, tüm silahları aynı anda kullanıp yıkıcı saldırılar gerçekleştirebiliyor, silahlarımızı yükseltebiliyoruz.

Diyaloglarla başlayıp diyaloglarla süren oyunda savaş alanı ortadan iki bölünmüş. Solda kendi üssümüz, sağ yanda da düşman üssünü görüyoruz. Düşman üssünü alevler içerisinde bıraktığımızda sonraki bölüme geçiyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • No Plan B

    Aksiyon-strateji deneyimini oyunculara mükemmel bir şekilde yaşatan No Plan B'de, takımınızı kurun ve haritalardaki düşmanları taktiklerinizi oluşturarak alt edin!
  • Last Train Home

    Tarihi olaylara dayalı hikayesiyle karşımıza çıkan strateji oyunu Last Train Home, oyuncuları savaş sonrasındaki karmaşıklığın arasında bırakıyor.
  • Freeman: Guerrilla Warfare

    Freeman: Guerrilla Warfare strateji ve FPS türlerini birleştiren bir savaş oyunu
  • They Are Billions

    They Are Billions ile kendinizi zombi istilasına karşı koruyun. Üssünüzü kurun, stratejinizi geliştirin ve akın akın gelen zombilere karşı savunmanızı yapın.
  • Siegefall

    Siegefall bolca aksiyon içeren bir strateji oyunudur
  • Doomsday: Last Survivors

    Vahşi zombilere karşı savaş verip hayatta kalmaya çalıştığınız Doomsday: Last Survivors, bir strateji oyunudur.
  • Battle Battalions

    Battle Battalions yoğun aksiyon içeren bir strateji oyunudur