Reflector

DENEME SÜRÜMÜ
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11,185 TOPLAM İNDİRME
10.72 MB DOSYA BOYUTU

iOS ile çalışan mobil cihazlarınızın ekran görüntülerini Windows bilgisayarlarına gerçek zamanlı olarak aktarın.

Yolculukta, ofiste veya dışarda bir yerlerdeyken mobil cihazınızın ekran boyutları belki durumu kurtarmaya yeterli oluyordur. Peki eve geldiğinizde sizinle aynı ekrandan dizi izlemek isteyen ne yapacak? Bu durumda Reflector sorununuza çözüm oluyor. Windows işletim sistemi üzerinden iPad, iPhone veya iPod Touch cihazlarının görüntüsünü gerçek zamanla aktaran bu uygulama, bilgisayarınız karşsındayken daha büyük bir ekrandan videolarınızı ilemeyi ve oyunlarınızı oynamayı mümkün kılıyor.

Reflector’un kullanımı için şüphesiz bir iOS cihazına ihtiyacınız var. Windows XP ve üstü işletim sistemleriyle sorunsuz çalışan bu uygulamanın gereksinim duyduğu Wi-Fi bağlantısının en az 802.11g olması gerekiyor. Reflector’un bu deneme sürümü, hizmeti 7 gün kullanmanıza olanak tanıyor. Verilen hizmetten memnun kaldığınız takdirde $ 12,99 karşılığında tam sürümü almanız mümkün.

Uyarı: Jailbreak uygulanmış cihazlarınızda bağlantı sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

Alper Çetiner

Reflector

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,604 TOPLAM İNDİRME
23.2 MB DOSYA BOYUTU

iPad veya iPhone ekranınızdaki görüntüyü bu programla masa üstüne aktarabilirsiniz.

Bugüne kadar iOS kullanıcıları ekran görüntülerini Apple TV aracılığıyla rahatlıkla daha büyük ekranlara aktarabiliyorlardı. Ne var ki herkes Apple TV sahibi olmadığı için bu hizmetten faydalanabilenlerin sayısı azdı. Reflector işte tam bu aşamada diğer tüm kullanıcılar için devreye giriyor. iPad veya iPhone görüntüsünü Mac ekranına aktarmak isteyenler için bu uygulama oldukça kullanışlı.

Reflector sayesinde sevdiğiniz iOS oyunlarını büyük bir ekrandan oynama imkanınız olacak. İhtiyacınız olan araçları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Bir adet iPhone, iPad veya iPod Touch
  • Mac OS X 10.6.8 veya üstü bir işletim sistemine sahip bir bilgisayar
  • 802.11g Wi-Fi veya ethernet bağlantısı

Reflector'un bu deneme sürümü size 7 günlük bir hizmet sunuyor. Kullanım süresi bittiğinde uygulamayı kullanmaya devam etmek istiyorsanız $ 12.99 gibi bir bedel ödemeniz gerekiyor.

Uyarı: Jailbreak uygulanmış cihazlarınızda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?