Refollow

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14,258 TOPLAM İNDİRME

Twitter'da detaylı filtrelemelerle arama yapmanızı ve kullanıcı profillerini pek çok kritere göre kolayca listelemenizi sağlayan Refollow ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir yönetim aracı.

Twitter yönetimi için piyasada pek çok uygulama mevcut. Ancak bunların pek çoğu ücretli. Refollow ise pek çok uygulamanın ücretli olarak gerçekleştirdiği işlemleri ücretsiz yapıyor.

Refollow uygulamasına Twitter ile giriş yaptıktan sonra profilinizle ilgili detaylı bir analiz yapabilirsiniz. Sizi takip edenler ve sizin takip ettiklerinizle ilgili detaylı profil bilgilerini, listelerdeki profilleri, belli bir profili takip edenleri, profilinizden bahsedenleri, sizin takip edip sizi takip etmeyenleri ve blokladığınız kullanıcıları bu uygulamayla görebilirsiniz.

Filtrelemeleri yaparak kullanıcıları listeledikten sonra takip etme, bloklama, takibi bırakma gibi işlemleri de Refollow üzerinden yürütebilirsiniz. Filtrelemelerde kullanıcıları takipçi sayılarına, attıkları tweet sayısına, veya Twitter'ı kullanma sıklıklarına göre sıralayabilirsiniz.

Detaylı bir filtreleme sistemi olan Refollow'u istatistikleriniz için rahatça kullanabilirsiniz. Refollow ile listelenen kullanıcılarla toplu takip ve bırakma gibi işlemler yürütebilirsiniz. Ancak bu tarz işlemlerin Twitter'ın kullanım kurallarına aykırı olduğunu ve hesabınızın engellenmesine sebebiyet verebileceğini unutmayın.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook

    Facebook en vazgeçilmez sosyal medya uygulamalarından bir tanesi
  • Linkedin

    Profesyonel ve akademik hayatta sosyal medya kullanımını önemsiyorsanız Linkedin'i kullanabilirsiniz.
  • Chill

    Sosyal medya devriminin ikinci ilginç projesi Chill, video paylaşım ve listeleme servislerinden en ilginç olanı.
  • HootSuite

    HootSuite Facebook, Twitter, Foursquare, LinkedIn, Myspace, Wordpress hesaplarının tek bir web arayüzünden yönetilmesi ve sosyal medya kampanyalarının monitörlenmesi için kullanılan başarılı bir uygulama.
  • What the Trend

    Twitter'da popüler olmayı başaran konuları, ülkelere göre trendleri ve popüler Twitter kullanıcılarını raporlamanızı sağlayan What the Trend, sosyal medya uzmanlarının yararlandığı araçlar arasında.
  • AddMeFast

    Eğer sosyal ağlardaki takipçilerinizi kolayca arttırmak istiyorsanız bu web uygulamasını hemen kullanabilirsiniz.
  • Klout

    Sosyal medyada yer alırken popülerliğinizi de ölçmek istiyorsanız kullanmalısınız
  • Schemer

    Yaptığınız ve yapmak istediklerinizi kolayca paylaşıp tavsiye edebileceğiniz Google'ın yeni sosyal ağ uygulaması.