Registry Recycler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
16,390 TOPLAM İNDİRME
1.23 MB DOSYA BOYUTU

Registry Recycler, Windows kayıt defteri sorunlarını çözümleyerek bilgisayar performansını arttıran ücretsiz bir yazılımdır.

Registry Recycler bilgisayarınızın kayıt defterini temizleyebilmeniz ve optimize edebilmeniz için tasarlanmış ücretsiz bir uygulamadır.

Herhangi bozuk ve eski girişler için kayıt defterlerini tarar ve analiz eder. Sonrasında kayıt defteriniz üzerinde oluşan sorunları tek tek görüntüleyerek sorunu kolayca çözebilirsiniz.

Ayrıca otomatik hata düzeltme özelliği sayesinde tek tıklamayla kayıt defteri sorunlarını çözümleyebilirsiniz ve herhangi bir yanlışlık durumunda tek tıklamayla yaptığınız işlemi geri alabilirsiniz.

Programın en güzel yanlarından birisi de acemi bir PC kullanıcısının bile kolayca kayıt defterini temizleyerek, bilgisayarının performans sorunlarını çözebilecek olmasıdır.

Kayıt defteri sorunlarınızı çözüme kavuşturmak ve bilgisayarınızda performans artışı sağlamak istiyorsanız Registry Recycler'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simnet Registry Defrag

    Simnet Registry Defrag sistem kayıt defterini optimize edebileceğiniz ve birleştirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • CleanMyPC Registry Cleaner

    CleanMyPC Registry Cleaner, işletim sistemindeki kayıt defterini düzenleyip gereksiz girdileri silen bir sistem aracıdır.
  • Advanced Registry Optimizer 1.2.9

    Advanced Registry Optimizer programı Windows Registry kayıtlarında ki eski ve boş bağlantıları siler, ve daha farklı bir çok işlem yapar
  • Registrar Registry Manager

    Registry arızalarını düzeltir
  • Registry Workshop

    Registry Workshop oldukça başarılı bir windows registery(kayıt) düzenleyicisidir...
  • Free Registry Fix

    Free Registry Fix programı sayesinde yavaşlayan bilgisayarınızı kayıt defteri temizliği ile hızlandırmanız mümkün.
  • Registry Life

    Registry Life kayıt defterini temizlemenize ve optimize etmenize olanak tanıyan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
  • Registry Reviver

    Registry Reviver, Windows kayıt defterini tarayabileceğiniz, hataları düzeltebileceğiniz ve optimize edebileceğiniz bir programdır.