RegSeeker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,459 TOPLAM İNDİRME
0.68 MB DOSYA BOYUTU

RegSeeker, Windows kayıt defterini temizleyebileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.

RegSeeker, bilgisayar kullanıcılarının Windows kayıt defteri üzerinde yer alan hataları sorunsuz ve kolay bir şekilde düzelterek bilgisayar performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş olan ücretsiz bir yazılımdır.

Özellikle sistemi yavaşlamış olan ve ilk günkü performansından uzak olan bilgisayarlar üzerinde kullanılabilecek en başarılı programlardan bir tanesi olan RegSeeker, Türkçe dil desteğine de sahiptir ve bu sayede kullanımı çok daha kolay bir hal almaktadır.

Farklı anahtar kelimeler yardımıyla kayıt defteri içerisinde arama yapabileceğiniz, başlangıçta otomatik olarak çalıştırılan uygulamaları görüntüleyebileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz, favorilerinizi düzenleyebileceğiniz ve yedeklerinizi kontrol edebileceğiniz program oldukça kullanışlıdır.

Tarama ve temizleme işlemlerini oldukça hızlı ve etkili şekilde gerçekleştiren program, aynı zamanda bu işlemler sırasında sisteminizi de yormamaktadır.

Olası bir hataya karşı temizleme işlemine başlamadan önce kayıt defterinin yedeğini de almanıza olanak sağlayan RegSeeker, bu anlamda oldukça güvenlidir.

Kayıt defteri yönetimi dışında "Tweaks" bölümü altında farklı Windows ince ayarlarını da özelleştirebileceğiniz program, işletim sisteminizi çok daha akıcı ve hızlı bir şekilde kullanabilmeniz için farklı özelleştirme seçeneklerini sizlere sunmaktadır.

Sonuç olarak Windows kayıt defteri hataları düzeltmek ve kayıt defteri yönetimi konusunda oldukça etkili bir çözüm sunan RegSeeker, tüm bilgisayar kullanıcılarının bilgisayarları üzerinde yer alması gereken programlardan bir tanesidir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RegSeeker 1.45

    Bu program sayesinde bilgisayarınız temiz kalıcak.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.