Rehberim Güvende

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
839 TOPLAM İNDİRME

Rehberim Güvende, tüm operatör abonelerine yönelik hazırlanmış Android rehber yedekleme uygulaması.

Rehberim Güvende, Avea’nın tüm operatör abonelerine sunduğu rehber yedekleme uygulaması ve giriş yapmadan doğrudan kullanabiliyorsunuz. Kişilerinize erişerek telefon hafızası, SIM fark etmeksizin rehberi kısa sürede yedekleyebilen uygulama haftalık ve aylık otomatik olarak yedekleme özelliğine de sahip.

Rehberi vCard ve CSV (Excel) formatında dışa aktarma seçeneği sunan uygulama, oldukça modern ve kullanımı basit arayüzle geliyor. Bunu özellikle belirtmek istedim; zira diğer operatörlerin rehber yedekleme uygulamaları hala materyal tasarıma kavuşmuş değiller. Arayüzün haricinde özellik olarak ta öne çıkıyor Rehberim Güvende uygulaması.

İki farklı formatta dışa aktarma (mail olarak atabiliyorsunuz), kişileri tüm detaylarıyla (telefonuyla birlikte e-posta adresi, web adresi, ev/iş adresi, fotoğrafları) yedekleme, kablosuz indirme, hatırlatıcı (haftalık ve aylık hatırlatma mevcut), yinelenen kayıtları bulma seçenekleriyle öne çıkan rehber yedekleme uygulamasını tavsiye ederim.

Erkan Calp

Rehberim Güvende

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Rehberim Güvende, iPhone için hızlı rehber yedekleme uygulaması.

Rehberim Güvende, iPhone kullanıcısı olarak Avea (Türk Telekom), Vodafone ve Turkcell hangi operatörün abonesi olursanız olun kullanabileceğiniz rehber yedekleme uygulaması.

iCloud’a bağlanan rehberinizi, telefon veya SIM kartınızdaki kişileri tek dokunuşla yedekleyip dilediğiniz zaman geri yüklemek için kullanabileceğiniz modern arayüze sahip hızlı bir rehber yedekleme uygulaması arıyorsanız tavsiye ederim.

Turkcell ve Vodafone’un tasarım anlamında günümüzün oldukça gerisinde kalan rehber yedekleme uygulamalarını bir köşeye bırakıp kullanabiliyorsunuz çünkü giriş yapmanız gerekmiyor. Kişilerinize erişim izni verdiğinizde rehberinizdeki kişi sayısı görüntüleniyor ve Yedekle butonuna dokunmanızla beraber işlem başlıyor. Bu noktadan sonra rehberinizi vCard veya CSV formatında kendinize e-posta olarak gönderme, dilediğiniz zaman Ayarlar - Geri Yükle – Geçmişi Görüntüle altında oluşturulan yedekten rehberinizi geri yükleme şansına sahipsiniz.

Rehberim Güvende Özellikleri:

  • Giriş yapmadan yedekleme
  • Modern, basit kullanıcı arayüzü
  • vCard ve CSV formatında dışa aktarma
  • Haftalık ve aylık otomatik yedekleme (+hatırlatıcı)
  • Yinelenen kişileri bulma
  • Rehberi yedekten hızlıca geri yükleme
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YIYI

    YIYI, Nokia Treasure Tag gibi unutulması kolay eşyalarınızı güvende tutmanıza imkan tanıyan bir uygulama.
  • Share Phone

    Share Phone ile telefonunuzu ödün verirken artık endişelenmenize gerek yok. Sizin belirlediğiniz uygulamalar artık Share Phone sayesinde başkasıyla paylaşsanız bile güvende kalabilir.
  • App Backup & Restore

    Android cihazlarınızda uygulamaları yedeklemek ve geri yüklemek için kullanabileceğiniz pratik bir uygulama olan App Backup & Restore, kurulum dosyalarını güvende tutmak isteyenler için birebir.
  • ÖSYM Rehberim

    ÖSYM'nin hazırladığı sınavlara dair merak ettiğiniz her bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Norton Family

    Norton Family ile çocuklarınız internette güvende.
  • Synagram

    Synagram, ebeveynlerin çocuklarının güvende olup olmadıklarını takip etmesine yarayan bir Android uygulamasıdır.
  • Pudra

    Pudra, kızların kendilerini güvende hissetmelerini sağlayan bir sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Güvendeyim

    AKUT Güvendeyim Android uygulaması ile afet anında sevdiklerinize güvende olduğunuzu bildirin.