Relax Music & Sleep Cycle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
266 TOPLAM İNDİRME

Relax Music & Sleep Cycle, rahatlatıcı müzikler eşliğinde daha güzel bir uyku almanızı sağlayacak olan ücretsiz Android uygulamasıdır.

Relax Music & Sleep Cycle, daha rahat uyuyabilmek için kullanabileceğiniz uygulamalar arasında yer alan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Uygulama sayesinde uyurken okyanus sesi, yağmur sesi, rüzgar sesi ve benzeri türde sesleri dinleyerek huzurlu ve rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz.

Özellikle uyku konusunda sorun yaşayanların kullanabileceği uygulama içerisinde bulunan uyku takip etme özelliği sayesinde, tüm uykunuzu takip eden uygulama, detayları grafik üzerinde size sunmaktadır. Uyku düzeninizi takip edebilmek için Android cihazınızın yastığınızın yanında yada altında olması gerekmektedir. Uyku düzeninizi belirledikten sonra her gece için farklı mod ve melodilerden oluşan kayıtlar oluşturabilirsiniz.

Aynı kategoride bulunan farklı uygulamalar denediyseniz ve memnun kalmadıysanız Relax Music & Sleep Cycle'ı ücretsiz olarak indirerek kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ocean Sounds Relax n Sleep

    Ocean Sounds Relax n Sleep ile okyanusun dinlendirici seslerini Android cihazınızdan dinleyebilirsiniz
  • Sleep Cycle

    Sleep Cycle, uykuda vücut hareketliliğinizi algılayarak uykunuzun en hafif olduğu aralıkta sizi uyandırıyor.
  • Relax Melodies: Sleep & Yoga

    Android cihazlarınızda stres atmak ve rahatlamak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Relax & Sleep by Glenn Harrold

    Android cihazlarınızda sakinleşmek ve rahat uyumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Nature Sounds Relax and Sleep

    Rahatlamak ve Uyumak İçin Doğa Sesleri uygulaması, evde ya da ofiste dinlenmek ve rahatlamak istediğiniz zaman ihtiyacınız olacak bir uygulamadır.
  • Relax Melodies P: Sleep & Yoga

    Android için Relax Melodies P: Sleep & Yoga uygulaması, kişiselleştirilebilen dinlenme ve uyku asistanı uygulamalar arasında en iyilerdendir.
  • Baby Sleep Music

    Baby Sleep Music, bebeklerinizi daha rahat ve kolay bir şekilde uyutmanızı sağlayacak sakinleştirici müzikler içeren ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Loona: Bedtime Calm & Relax

    Loona: Bedtime Calm & Relax (Android), uyumada zorluk çekenlere yardımcı harika bir uygulama. Loóna, 2020'nin en iyi mobil uygulaması